1999 Toyota 4Runner Fakta

1999 Toyota 4Runner Fakta


1999 Toyota 4Runner er medlem av den tredje generasjonen av denne type kjøretøy. Den 4Runner ble innført i 1985 som en forlengelse av en pickup lastebil, med to ekstra seter og en overbygd seng. Siden da har det utviklet seg til en av de mest populære SUV-er på markedet. Toyota 4Runner tilbyr eierne en komfortabel, men kraftig måte å komme seg rundt i byen.

Motor

Den 4Runner kommer i seks forskjellige varianter. Disse variasjonene har mye å gjøre med hvilke funksjoner SUV har. I løpet av de seks varianter, er det to distinkte motor og rotorkonfigurasjoner. De to- og firehjulsdrevne modeller leveres med en 2,7-liters 150 hk motor med 177 lbs. dreiemoment. De fire andre modeller (to- og firehjulstrekk SR5 og to- og firehjuls Limited Editions) alle har en 3,4-liters motor 180 hestekrefter V-6 motor med 217 lbs. dreiemoment.

Drivstofføkonomi

Den drivstofføkonomi i 1999 4Runner varierer avhengig av hvilken modell du har og hvor du kjører. For bykjøring, får SUV mellom 17 og 20 miles per gallon, med to-wheel drive å få den beste og firehjulstrekk Limited få det verste. På motorveien, de miles per gallon rekkevidde er 19 til 24, med to-wheel drive å få den beste og drive SR firehjuls fem får det verste. For å hjelpe drivstofføkonomi av høyere-end kjøretøy, har Toyota gjort cruise control er standard på alle de spesialversjon versjoner av SUV.

Interior Room

Interiøret i bilen gir god plass til en sjåfør og fire ekstra passasjerer. SUV tilbyr over 39 inches av headroom for forsetene og over 38 inches for baksiden. Den beinplass i front er over 42 inches, og gir fører og forsetepassasjer plass til å strekke ut bena. Den bakre benplass er litt mindre, men 35 inches, gir fortsatt for en komfortabel tur.

Komfort og brukervennlighet

Når det gjelder komfort og bekvemmelighet de dyrere modellene får flere standardfunksjoner enn de lavere prismodeller. For eksempel ikke grunnleggende to-wheel-drive variasjon ikke er luftkondisjonering, strøm dører, elektriske vinduer, eller strøm seter. Men som du kommer nærmere til Limited Edition, flere av disse funksjonene blir standard. Den spesialversjon har alle disse funksjonene og inkluderer skinnseter også.

Underholdning

De fleste biler kommer med en slags underholdningssystem, og 4Runner er ikke annerledes. Imidlertid ikke 1999 4Runner ikke gi en CD-spiller med radio for de fire lavere-end modeller av SUV (det er en kassettspiller, men.) De to- og firehjulsmodeller av SUV kommer med en standard CD-spiller.