1999 Rialta Spesifikasjoner

1999 Rialta Spesifikasjoner


I 2010, Winnebago var "ledende USA produsent av bobil og relaterte produkter", ifølge selskapets hjemmeside. I 1999 lanserte selskapet sin Rialta motor hjemme, på 22 fot en relativt liten bil som skal gi enkel kjøring i tillegg til standard motor hjemme fasiliteter.

Plantegninger

Det var tre forskjellige planløsninger tilgjengelig med '99 Rialta, alle med bad og kjøkken standard. En plan var 22F Standard, som inneholdt en dobbeltseng. Den 22F Valgfritt kom med to enkeltsenger. Det var også en 22Q planløsning, som inneholdt fire kapteinstoler (to av dem kan konverteres til senger) med en bakre dinette.

Ingeniør

Bygget på en Volkswagen chassis, hver modell av 1999 Rialta drevet av en 2,8 liters bensininnsprøytning. Hver kom også med en firetrinns automatgir, en 280-amp batteri og en 150-amp dynamo. Radialdekk og et reserve kom standard, og bak hjelpe luftfjæring var valgfritt.

system~~POS=TRUNC

De '99 Rialtas kom med en rekke systemer som er nødvendige for å gi moderne bekvemmeligheter. Dette inkluderte en ekstra dyp-syklus batterier og 110-volt, 45-amp elektrisk senter for indre kraft; en vann hookup; og en 17.000 BTU ovn for 22F plantegninger - en 19.000 BTU ovn var standard med 22Q - og en fire-gallon elektrisk varmtvannsbereder.

Kjøring

Mange kjører funksjoner kom standard i '99 Rialtas, inkludert oppvarming og klimaanlegg, AM / FM-radio med kassettspiller; cruise control; Drikke skuffen og strøm vinduer, låser, speil og styring. Valgfrie kjøre spesifikasjoner inkludert en bakrute defogger / defroster, en seks-høyttaler CD lydsystem, et tak klimaanlegg og en vindusvisker / skive på bakruten.

levende Specs

Convertible dinette / seng innfellbart bord, tepper, taklamper, sotede vinduer, mikrobølgeovn, range-top stekeovn, kjøleskap, vask og bad med toalett og ekstra vask kom standard med 1999 Rialta. Valgfrie levende funksjoner inkludert en innebygd TV med videospiller; en standard takvindu med 22F; og en dusj pakke med forheng, dusjhode og avløp.

Sikkerhet

1999 kom med all sikkerhet spesifikasjoner standard, inkludert et apparat sikringsutstyr, karbonmonoksid detektor og røykvarsler, et brannslukningsapparat, tre-punkts sikkerhetsbelter, Driver og passasjer-side kollisjonsputer og lap setebelter i stue.