1999 Plymouth Neon Highline Informasjon

Chrysler Corporation introduserte Plymouth Neon, også kjent som Dodge Neon, i januar 1994 som svar på suksessen av japanske bilprodusentene i USA med sine kompakte biler. Innen den 1999 Plymouth Neon rullet inn som den siste modellen års oppføring for den første av to generasjoner av produksjon, hadde det blitt et populært valg for budsjett-minded driver, spesielt de som ønsket billigere, innenlandske alternativer til høy ytelse importere biler. Sin base trim var Highline, som kom som en sedan og coupe.

Motor, girkasse og drivstofføkonomi

1999 Plymouth Neon Highline har en 2-liters, 132-hestekrefter, 4-sylindret motor, men det er ikke uvanlig å få øye på noen med motorer som har en ekstra 18 hester. Standarden overføringen var en 5-trinns manuell overdrive, selv om valget om å ha en tre-trinns automatisk girkasse var tilgjengelig. Neons med manuell girkasse får en drivstofføkonomi av 28/39 mpg. De med automatgir får en drivstofføkonomi av 23/32 mpg.

Sikkerhets egenskaper

Fører og passasjer var standard på 1999 Plymouth Neon Highline. Den sedan-versjonen har også barnesikring dørlåser. Helt fraværende, men er andre populære sikkerhetsfunksjoner som traction kontroll, dørlåser, antispinn og kjøretøy anti-tyveri system.

interiør funksjoner

Standard interiør funksjoner for 1999 Plymouth Neon High inkludert et radiosystem, tilt styring, air condition og turteller. Andre funksjoner som cruise control, CD-spiller og soltak ble ikke gjort tilgjengelig i det hele tatt for dette kjøretøyet under sin produksjon kjøre.

eksteriør

1999 Plymouth Neon High rir på 14-tommers stålfelger, og har en bakrute defogger. Funksjoner som enten ble gjort standard eller tilleggsutstyr for flere andre kompakte biler - for eksempel intervall vindusviskere, tåkelys, automatiske frontlykter og hekkspoiler - er helt fraværende fra 1999 Neon.

Koste

Siden annenhåndsverdi er relativt lav for 1999 Plymouth Neon Highline, først og fremst på grunn av sin under gjennomsnittet pålitelighet rykte, kjøpe en er billig. En 1999 Plymouth Neon Highline, som i 2010, kan kjøpes for rundt $ 2700 til $ 3100; det opprinnelig hadde en produsentens veiledende pris (MSRP) i de høye $ 11,000s.