1999 Nissan Altima GLE Specs

Altima er et mellomstort sedan produsert og distribuert av Nissan. Nissan Altima har vært et midt kjøretøy i Nissans utvalg siden introduksjonen sin i 1993. 1999 Altima GLE modellen inneholdt en premie interiør, med skinn-trimmet seter og ratt.

Motor

1999 Nissan Altima GLE er utstyrt med en 2,4-liter, inline firesylindret motor som produserer 150 hestekrefter ved 5600 rpm og 167 pund-fot dreiemoment ved 4000 rpm. Den firesylindrede motoren har fire ventiler per sylinder. Den har et kompresjonsforhold på 9,2: 1 og har en boring og slaglengde på 3,50 inches ved 3,78 inches. Motoren bruker en sekvensiell elektronisk bensininnsprøytning (SEFI) system, og det tar vanlig blyfri gass. Den Altima har en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive.

Fuel Economy, håndtering og bremser

Den Altima GLE har en drivstofftank kapasitet på 15,9 liter. Ifølge estimater US Environmental Protection Agency, har Altima en drivstofføkonomi av 22 miles per gallon i byen og 30 mpg på motorveien. Den sedan har uavhengig oppheng foran og bak med spiralfjærer og stabilisatorstag. Forhjulene er utstyrt med skivebremser, mens de to bakhjulene har trommelbremser. Altima har forhjulsdrift.

Sikkerhets egenskaper

1999 Nissan Altima GLE har flere funksjoner som er utformet for å holde sjåfører og passasjerer trygt. Bakdørene er utstyrt med barnesikring dørlåser for å beskytte barn fra uhell åpne døren. Dørlåser og elektriske vinduer er standard utstyr, og kollisjonsputer distribuere både på førersiden og passasjersiden. Bilen har også et alarmsystem anti-tyveri.

Tilleggsfunksjoner

1999 Altima GLE har en kapasitet på fem personer. Den sedan har praktiske funksjoner som aircondition, cruise control og koppholdere. Den GLE interiør inkluderer skinnseter, mens hvert hjul er utstyrt med lettmetallfelger. En AM / FM-radio og kassettspiller er også inkludert.