1999 Honda Civic Tåkelys Installasjon

1999 Honda Civic Tåkelys Installasjon


Hvis du eier en 1999 Honda Civic da har utvilsomt brukt litt tid i garasjen med det. Alle kjøretøy over ti år vil ha sin del av slitasje, og de stadig økende turer til verksted kan fort legge opp. Så hvis en reparasjon kommer sammen som kan løses hjemme bør du ikke gå glipp av muligheten. Installere ettermarkedet eller utskifting tåkelys er en jobb som en slektning bil nybegynner kan håndtere.

Bruksanvisning

1 Parkere 1999 Honda Civic et sted flat og jevn med mye lys. Slå den av og la motoren bay kjølig i ca 20 minutter. Før du begynner å arbeide på bilen dobbeltsjekke at parkeringsbremsen er på.

2 Skyve under fronten av Civic til stedet rett bak passasjersiden tåkelys. Finn den bakre av lyset forsamlingen i støtfangeren. Du kan gjenkjenne den ved ledningsnettet plugget inn på baksiden av lyset socket.

3 Trykk tappene på sidene av ledningsnettet pluggen og trekk den fri fra tåke lys socket.

4 Fjern de tre festeboltene som holder tåkelys i fremre støtfanger på 1999 Honda Civic. Bruk en skiftenøkkel til å utføre denne oppgaven. En standard skiftenøkkel vil fungere fint som disse boltene er ganske små. Hvis boltene er rustne deretter spray dem med litt olje (WD-40 eller matlaging spray) og la oljen sitte i fem minutter for å løsne rust.

5 Trekk den gamle tåkelys montering fri fra støtfangeren og skyv erstatning tåkelys i. Deretter fest den med festeboltene og plugg i ledningsnettet. Gjenta trinnene over på førersiden tåke lys for å fullføre installasjonen.