1999 GMC Yukon vil snu det men vil ikke starte

1999 GMC Yukon vil snu det men vil ikke starte


Noen av de vanligste årsakene til at en 1999 GMC Yukon ikke vil starte kan lett diagnostiseres og fast, også når bilen vil snu, men ikke starte.

Bruksanvisning

Motor skrur men vil ikke starte

1 Kontroller at det er gass i tanken. Sjekk og drivstoff nivå og legge til gass ved behov. Vurdere muligheten for at drivstoffmåleren er defekt eller gassen i tanken er dårlig. Sjekk bensinfilter og bensinpumpen. Sjekk brukerhåndboken for plasseringen av begge komponentene, men begge skal være plassert et sted langs drivstoff linje. Inspiser drivstoffilteret og drivstoffpumpen for korrosjon, overdreven skitt og løse deler.

2 Åpne panseret og finn tennpluggen. Kontroller tennpluggen for korrosjon, fukt eller en løs tilkobling. Kjøp en gnist tester og teste tennpluggen for å sørge for at det gir en sterk gnist for å fyre av luft-til-drivstoff blanding. Skift tennpluggen hvis nødvendig.

3 Finn timing belte nær fronten av motoren. Kontroller at Registerreim er fortsatt intakt. Trace Registerreim og sørg for at det ikke er brutt, eller på annen måte, er skadet. Sjekk kamaksel nær toppen av motoren og sikre at det ikke er overopphetet eller vridd. Krype under bilen og finn katalysator, som bør være plassert langs eksosrøret. Inspiser katalysator for hull eller skader.

Hint

  • Noen av disse komponentene kan lett erstattes, som drivstoffilteret og tennpluggen; Men noen komponenter krever arbeid fra en ekspert. Ta kontakt med en profesjonell mekaniker hvis du har mistanke om skade på timing belte eller katalysator.