1999 Ford Expedition Odometer Problemer

Introdusert i 1997, er Ford Expedition en full-size sport utility vehicle (SUV) med firehjulstrekk. 1999 Expedition inneholder en fire-trinns, automatisk motor og har off-road og slep evner. Til tross for sine mange funksjoner, lider 1999 Expedition fra flere elektriske problemer, inkludert en feil kilometertelleren.

Kilometerteller

Ifølge om biler, 1999 Expedition eiere rapportert en rekke tilfeller hvor det digitale kilometertelleren fungerer midlertidig. Drivere rapporterte også at kilometertelleren feilaktig leser antall miles, ofte dobling dem.

konsekvenser

Selv om en feil som arbeider kilometerteller kan virke som et irritasjonsmoment, det kan være alvorlige konsekvenser. Ikke å kunne lese en nøyaktig kjørelengde kan resultere i å være klar over når du må skifte olje. I tillegg, ikke være i stand til å beregne din kjørelengde kan diskvalifisere deg fra en kjørelengde-basert garanti.

Løsning

Reparere en feil kilometerteller krever en ny elektronisk instrument cluster panel, som koster ca $ 600 for deler og arbeid (per januar 2011). Du har også mulighet til å kjøpe en brukt klynge for mindre penger. Ved lov, har brukt klyngens kjørelengde tilbakestilles for å gjenspeile bilens nåværende kjørelengde. Den typiske forhandler belaster ca $ 85 til $ 100 for å programmere kjørelengde.