1999 F150 Strøm Window Motor Removal

1999 Ford F150 kraft-vinduet motor slås på når du treffer vinduet bryteren. Motoren driver vindu regulator som, i sin tur, beveger vinduet opp eller ned. Når motoren svikter, du er tydeligvis fast med et vindu som er fast ned, opp eller et sted i mellom. Utskifting er den eneste kuren for en defekt vindu motor. Alle med grunnleggende automotive-reparasjon ferdigheter kan erstatte et vindu motor i en 1999 Ford F150 i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Åpne døren og ta tak i topp trim og trekke den av døren. To klemmene (som trekker ut av sine fester ganske enkelt) holde den på plass. Du må kanskje trim verktøy for å få under trim. Du kan kjøpe en trim verktøy på de fleste auto-deler butikker.

2 Fjern skruen bak trim med Philips skrutrekker.

3 Lirk dør-håndtak bezel forsiktig ut ved hjelp av trim verktøyet. Lirk vindu-bryteren rammen ut med trim verktøy, snu det og koble ledningsnettet fra bryteren for hånd.

4 Fjern skruen bak døren-håndtak trim med Philips skrutrekker.

5 Løft dørpanelet opp og av døren forsiktig. Koble den nedre høflighet lys ledningsnett for hånd før du flytter panelet bort fra døren.

6 Skyv vindusglass hele veien til toppen ved hånden og deretter tape den til toppen av dørkarmen med teipen. Ett stykke tape, festet til en side av vinduet, kjører over toppen av rammen og deretter ned på den andre siden av vinduet skal være tilstrekkelig. Dette forhindrer at glasset fra å falle i løpet av motor utskifting.

7 Unbolt vinduet motor fra vinduet regulator og døren med pipesett. Koble ledningsnettet fra motoren og ta ut motoren fra døren for hånd.

8 Koble ledningsnettet inn i det nye vinduet motor og bolt det til døren og vinduet regulator med pipesett.

9 Sett på dørpanelet i motsatt rekkefølge av hvordan du fjernet det. Fjern tapen fra glasset i døren.