1999 Dodge Durango Tilbakekalling

1999 Dodge Durango Tilbakekalling


1999 Dodge Durango hadde fem forskjellige minnes på lastebil per oktober 2010, ifølge Carcomplaints.com. Disse minnes varierte fra motoren til suspensjon samt kollisjonsputer. The Durango Eieren må ta lastebilen tilbake til forhandleren for å sikre at disse minner er reparert.

Drivstofftank Strap

Drivstofftanken stroppen på 1999 Dodge Durango har skilt på grunn av svakhet eller tretthet. The Durango har blitt tilbakekalt for denne defekten for å erstatte denne stroppen med en ny singel stropp design som er sterkere og hindrer brekkasje. Denne feilen kan føre til drivstofftanken på Durango å skille fra rammen og drivstoff for å lekke ut på eksosen, noe som kan utgjøre en brannfare. Lastebilene inne fra 22 mai 1998 til 25 september 1999 trenger å bli tatt inn til denne tilbakekall reparasjon. Ifølge Repairpal.com, enn 150.000 biler trenger denne reparasjonen.

Engine Repair Recall

En drivstoff ytelse kit installert på noen av de 1999 Dodge Durango har brutt fra hverandre. Dette har resultert i et lite stykke materiale å gå av settet og komme inn gassen, slik at gassen å jamme åpen. Tilbakekallingen for dette problemet er for Dodges produsert fra 1999 til 2004 og drivstoff ytelse kit er installert på over 44.000 lastebiler. Hvis gassen av Dugango syltetøy åpen, fører det til at lastebilen for å akselerere uventet, noe som gjør Dodge hoppe fremover ukontrollert.

Air Bag Recall

Dodge Durango har blitt tilbakekalt for problemer med førersiden kollisjonsputen blir ufør på grunn av et problem med en del av rattet blir fortrengt. Et lite stykke materiale løsner, forårsaker et brudd i kretsen som går til kollisjonsputen plassert på rattet som i sin tur deaktiverer kollisjonsputen. Ifølge Carcomplaints.com ble over 216 000 Dodge lastebiler produsert med denne defekten og trenger å bli tatt tilbake til forhandleren for å få dette reparert.

Seat Belt Recall

Ifølge Repairpal.com, 161,682 Dodge kjøretøy, inkludert 1999 Durango, har blitt tilbakekalt fordi setebeltene ikke oppfyller regelverket. Bilbeltet Saker må byttes. Denne feilen betyr at passasjerer kan ikke beskyttes skikkelig under en ulykke. Dodge lastebiler produsert fra desember 1998 til januar 1999 har dette problemet.

bremse~~POS=TRUNC Recall

Noen 1999 Dodge Durangos ble tilbakekalt på grunn av en brems hub problem. Lastebiler med anti-bremser (ABS) og to-wheel drive har et problem med den bakre pilot av rotoren forårsaker lastebil å vibrere under bremsing. Bakhjulene på Durango kan skille fra lastebilen slik at føreren mister kontrollen.