1999 Dodge Dakota instrumentproblemer

1999 Dodge Dakota instrumentproblemer


Av de mange store og små problemer å påvirke 1999 Dodge Dakota, er instrumentpanelet kanskje den mest plagsom. Mange eiere har sett problemer med speedometer, dashbordet lyser og tilt ratt mekanisme.

Speedometer slutter å fungere

På Dodge Dakota med mer enn 140.000 miles, er en feil speedometer et vanlig instrument problem. Noen eiere sier speedometeret i sin 1999 Dodge Dakota avsluttes mens enkelte dashbordet lysene slås på. Andre har opplevd speedometer nekter å klatre forbi en viss mph mark. Vanligvis er dette forårsakes av en mislykket hastighetssensor, som er en forholdsvis enkel løsning.

Dashboard lysene skal være på

Noen ganger, dashbordet lyser ikke klarer å slå av for anti-lock bremser og nødbremsen. Den sannsynlige årsaken til dette vanlig problem er utslitt sensorer som må skiftes ut.

Tilt Wheel Plassering

For noen eiere, når tilt ratt er i den mest oppreist stilling, frontlykter nekte å arbeide. Mens parkeringslysene og høye bjelker fortsette å jobbe, frontlysene vil ikke. Den sannsynlige fix inkluderer erstatte noen eller alle delene i området, inkludert men ikke begrenset til blinklys, frontruten vaskemaskin spaken og tilt styremekanisme.