1999 Chrysler Sebring Specs

1999 Chrysler Sebring Specs


Sebring er en mellomstor bil solgt av Chrysler. Den Sebring ble først introdusert i 1995, og det konvertible versjon av Sebring ble utgitt i 1996. Etter Sebring vunnet popularitet i USA, produsert Chrysler en europeisk versjon av Sebring og utgitt som modell i 2001. Sebrings ble også sendt til både Kina og Russland. Kjenne design og ytelse spesifikasjoner på 1999 Sebring kan hjelpe hvis du vurderer å kjøpe en brukt Chrysler bil.

Motor og Power Spesifikasjoner

1999 Chrysler Sebring motoren er en 2,5-liter, V6 foran travers motor. Motorblokken er støpt jern med en lettmetall hode og overliggende kamaksler og inneholdt fire ventiler per sylinder. Den Sebring bruker en multi-point bensininnsprøytning og produserer 163 hestekrefter ved 5500 rpm. Drivstofftanken kapasitet er 16,9 gallons, og det tar blyfri gass.

Kjøring og Tilbehør Spesifikasjoner

1999 Sebring har to skivebremser. Bilen er utstyrt med et reservehjul stål i bagasjerommet under teppet. Suspensjonen på Sebring er sport orientert med en arm forstilling i front med en stabilisator bar og uavhengige spiralfjærer. Bakhjulsopphenget er også en arm forstilling med uavhengige spiralfjærer.

utvendig Spesifikasjoner

Den Sebring har farget støtfangere både foran og bak. Sidespeilene er internt justerbar både sjåføren og passasjeren, og vindusviskere er midlertidig justerbar. Den Sebring har foran tåke lys, halogen pære doble frontlykter og en bak-vinduet defroster.

interiør Spesifikasjoner

Den Sebring har aircondition, en fast mast antenne, en front opplyst askebeger, og en installert av produsenten stereo med AM / FM-radio. Den Sebring kommer også med koppholdere for front Sears, en dør-gløtt advarsel, og lommer og beholdere bygget inn døren for lagring. Den Sebring har også førersiden og passasjersidekollisjonsputer.