1999 Chevy Tahoe kabelføringstrinsen instruksjoner for utskifting

Alle modeller av 1999 Chevy Tahoe ble tilbudt med en 5,7-liters V-8 motor og automatgir. Alt tilbehør som er festet til den 5,7-liters drives av veivakselen skivene med en enkelt serpentin belte. Å rute serpentin belte på en måte som ville kjøre alle motor tilbehør trinser i riktig retning, og for å bidra til å ta opp slakk i lengste gapet mellom trinsene, Chevy installert en kabelføringstrinsen like over vannpumpen på servostyring pumpe brakett. De vanligste tegnene på en defekt tomgangsskiven er en squeaking støy fra det området av motoren og en vaklende eller utslitt skivene.

Bruksanvisning

fjerning

1 Parkere bilen og la motoren avkjøles. Løft panseret og støtte den med hette prop stang. Trekke ut en skisse av belteføring på et stykke papir og sett den til side for senere bruk.

2 Plasser 3/8-inch breaker bar inn den firkantede hullet på beltestrammeren. Roter remstrammerens arm mot klokken og skyv beltet fra hele strammer skivene. Sakte slipper beltestrammeren til den hviler i sin naturlige posisjon. Fjern beltet fra motoren.

3 Løsne skruen i midten av kabelføringstrinsen. Fjern kabelføringstrinsen bolt og kabelføringstrinsen fra servostyring braketten

Installasjon

4 Hold den nye ledeskiven på plass på servostyring braketten. Plasser kabelføringstrinsen bolt gjennom hullet i midten av kabelføringstrinsen og roter det med urviseren til for hånd. Stram kabelføringstrinsen bolt til 37 fot-pounds med momentnøkkel. Spin kabelføringstrinsen for hånd for å sikre den spinner fritt.

5 Før remmen rundt veivakselen skivene og andre motor tilbehør. Holde spenningen på beltet ved beltestrammeren for å forhindre båndet fra å falle bort fra en hvilken som helst av trinsene. Plasser breaker bar inn i firkantede hullet på beltestrammeren. Roter strammer mot klokken og skyv beltet rundt strammer skivene. Sakte slipper strammer slik at spenningen er riktig anvendt til serpentin beltet.

6 Inspiser belteføring for å sikre at beltet sitter ordentlig rundt hver trinse, og at det ikke er en vri i beltet. Slå bilen panseret.