1999 Buick LeSabre Batteribytte Prosedyrer

Buick LeSabre går tilbake til sin ultra-moderne konsept bil i 1951. Buick startet produksjon av LeSabre i 1959 årsmodell. 1999 LeSabre kom utstyrt med en 3,8-liters motor som produserte 205 hestekrefter. Denne motoren kreves et batteri som genererte minst 770 kaldstart forsterkere å starte. Når batteriet begynner å miste kostnad, kan det bare trenger en oppladning, men noen ganger batteriet må byttes. Denne oppgaven er ganske grunnleggende og de fleste gjør-det-selv-mekanikk kan utføre det riktig.

Bruksanvisning

1 Løsne bolten på den negative batterikabelen, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, og trekk den negative batterikabelen fra batteriet. Løsne bolten på den positive batterikabelen og trekk det fra batteriet.

2 Fjerne bolten på batteriet holdeblokken - plastholderen på undersiden av batteriet - ved hjelp av en skralle, stikkontakt og 6-tommers forlengelse.

3 Ta tak i batteriet og trekk den ut av bilen, merke baksiden av batteriet har en utvekst som settes inn i et hakk i batteriskuffen. Vær forsiktig, slik at batteriet er ganske tung.

4 Plasser den nye 78-serien batteri i batteriskuffen, guiding utstikket på baksiden av batteriet inn i sporet på batteribrettet. Sett batteriholderblokk på plass og stram den med en skralle og socket

5 Installer den positive batterikabelen på batteriet terminal merket med et "+" tegn og stram den til 11 fot-pounds, med en momentnøkkel og socket. Installer den negative kabelen på batteriet terminal merket "-" og stram den til 11 fot-pounds.