1998 Yamaha Big Bear Specs

Like godt egnet til å fungere som det er å spille, er det Yamaha Big Bear en tøff all-terrain vehicle som er i stand til å håndtere selv de mest ujevne overflater. Med valgbar 2WD og 4WD modus, den beveger seg lett mellom dukket veier og urokkelig stier. Big Bear tilbyr en komfortabel tur med brede gulvbord integrert i chassiset.

standard~~POS=TRUNC

1998 Big Bear kommer med en rekke funksjoner som standard utrustning. Disse inkluderer eksterne foran og bak lastestativer og styremonterte brytere. Bremsene styres av pedalene, og det er to sett av disse for både foran og bak bremser. Girskifte er også gjort av foten, og girspaken pedal som er designet for å være enkelt betjenes mens bilen er i bevegelse. Førersetet eller sal er bred og gir god støtte. Andre standard funksjoner inkluderer frontmontert frontlykter og et speedometer sentralt montert mellom styret.

dimensjoner

Big Bear er heftig på 576 pounds når de er fylt med drivstoff og olje. Men det er også kraftig, slik at det er lett å håndtere i ulendt terreng. Lengde er 75,4 inches, og bredden er 45,9 inches, noe som gjør det stort nok til å bære to personer. Med en total høyde på 44,5 inches, det er lett nok for den gjennomsnittlige voksne klatre på og av. 1998 Big Bear er en sann all terrain vehicle, og har en bakkeklaring på 7,09 inches. Dette sikrer at kjøretøyet er i stand til å bevege seg på ujevnt underlag og grunt vann.

Motor

The Big Bear har en firetaktsmotor med luftkjøling system for å hindre overoppheting. En ensylindret motor, den har en elektrisk startmotor kombinert med en snorstart for økt pålitelighet under vanskelige forhold. Drivstofftanken har en 2,6-liters kapasitet med en 0,34-liters kapasitet reserve tank. Motoren krever blyfri bensin. Tenningen er elektrisk og er utformet for å fungere i dårlig vær.