1998 Polaris Sportsman 400 Specs

1998 Polaris Sportsman 400 Specs


Polaris produserte sin første snøscooteren i 1954, laget med en kornsilo transportbånd og en Chevrolet støtfanger som en ski. Siden den gang har Polaris etablert seg som en kvalitet leverandør av robuste all-terreng kjøretøy, snøscootere og motorsykler. The Sportsman 400 følger i en lang rekke av påviste ATV, rettet mot jakt, løypekjøring og utvidet off-road eventyr.

Motor og girkasse

Utstyrt med en fire-takter, 399 cc forgasser motor, en 4,5-liters bensintank og en enkel fem-trinns manuell girkasse, Sportsman 400 er ideell for rolig ridning i løpet av nybegynnere og middels terreng. Motoren er forgasser, bruker en våt sump og er montert på tvers med en 3.62- ved 2.95-tommers boring og slaglengde. I motsetning til den avdøde modellen Sportsman, som har en automatisk kontinuerlig variabel transmisjon (CVT), girkassen på 1998 har en "en down / 4 opp" konfigurasjon uten revers.

Chassis, Dekk og fjæring

Polaris lansert et helt nytt chassis og spiralfjær design på sin 1998 Sportsman 400. Front fjæringsvei maxes ut på 7 inches mens bakhjulsopphenget bunner 8 inches av reiser. Dekkdimensjoner forble det samme for denne modellen år, med et forhjul størrelse på 25 inches høy med 8 inches bred og en bakre dekk størrelse på 25 inches høy med 11 inches bredt, og gir Sportsman med tilstrekkelig trekkraft for tørr, steinete, gjørmete eller moderat myke forhold.

Kapasitet og funksjoner

1998 Sportsman 400 seter 2 passasjerer; derimot, har Polaris siden re-designet denne modellen som en "en-up" eller enkelt rytter kjøretøy. I motsetning til Honda og Suzuki, hvis primære fokus er ren rekreasjon, Polaris har forblitt tro mot sin kjerne, noe som gir "utility" funksjoner, som for eksempel foran og bak bagasjehyller, all-purpose gjørme og vinterdekk, og plass til å feste en snøplog, vinsj eller trekkrok.