1998 Nissan Pathfinder Bremseproblemer

1998 Nissan Pathfinder Bremseproblemer


1998 Nissan Pathfinder har vært vurdert som pålitelig av Edmunds, og de eneste minnes på Pathfinder har vært for frontlykter og påfyllingsrøret på gasstanken. Bil Klager viser ingen Pathfinder eiere kommentere om bremseproblemer, noe som indikerer at noen brems problemer med bilen er fra generell slitasje og kan overvinnes med en skikkelig serviceskjemaet.

Bremseklosser

En 1998 Nissan Pathfinder vil bære bremseklossene over en periode. Bremseklossene lukke på bremse rotorer, forårsaker friksjon som bærer putene. Kjøring i byen vil ha på bremseklossene raskere enn å kjøre lengre miles på motorvei fordi Pathfinder er tvunget til å gjøre mer hyppige stopp. Når pausen pads blir for slitt, vil eieren høre en squeaking eller skraping støy når bremsepedalen brukes. Dersom hørt skraping støy når Pathfinder er drevet normalt, da bremseklossene må skiftes ut umiddelbart. Når dette hvinende lyd, er det på tide å få pads erstattet før putene gjør skade på bremseskiver.

brake rotors

Brake rotors på en 1998 Nissan Pathfinder er hva som faktisk stopper hjulene går rundt når bremsepedalen brukes. Bremsene ikke bare slites ned bremseklossene, men også setter en groove inn i bremseskiver. Selv om rotorene vare lenger enn bremseklossene, må rotorene å bli sjekket for å finne ut om de er slitt for mye, og hvis de må byttes ut eller slått. Slå rotorene er en rimeligere måte å endre ut rotorene. Rotorene utvikle et spor, men hvis det er nok tykkelse til venstre i rotorene, kan rotorene fjernes og barbert ned glatt igjen, som er referert til som å dreie rotorene.

Vibrasjon ved bremsing

Hvis en 1998 Nissan Pathfinder begynner å vibrere når bremsepedalen er brukt, betyr det at de nye bremseklossene ikke har blitt satt på riktig måte. Denne vibrasjonen oppstår hvis bremseklossene ikke er riktig justert med brake rotors. Pathfinder eieren vil måtte ta bilen tilbake til mekaniker for å ha denne korrigert. Mekanikeren har å fjerne bremseklossene og justere elektrodene til kalippere og bremseskiver. Bremseklossene klippet bort på bremsekalipere og kan bli skjeve om bremseklossene ikke er satt på riktig måte. Hvis denne vibrasjonen problemet ikke er løst så snart som mulig det kan skape mer varme til rotorene, forårsaker dem til å deformere eller sprekke.

Luft i bremseslange

En brems linjen går til bremsekalipere og er fylt med bremsevæske, som brukes til å lukke kalipperne som presser bremseklossene mot rotorene. Når det er luft i bremseslanger, vil en 1998 Nissan Pathfinder bremsene blir svampete eller har mye lek i dem før bremseklossene er engasjert. Denne luften kommer inn i bremseslanger når linjene ikke er skikkelig luftet. En mekaniker vil fjerne tappepluggen bremsevæske plassert på hver bremsekalippernes, som tillater dem å løsne pads og calipers så putene kan fjernes. Når mekanikeren setter pads og calipers tilbake over rotorene, fyller hun bremsevæskebeholderen med mer bremsevæske. Mekanikeren vil presse på bremsepedalen til en komplett linje av bremsevæske skyter ut av tappepluggen, en prosess som fjerner all luft ut av bremsen linjen. Denne fremgangsmåten fjerner lek og svampete følelse eieren får når du trykker på bremsepedalen.