1998 Lexus ES300 sikkerhetsutstyr

1998 Lexus ES300 sikkerhetsutstyr


Lexus er et japansk luksus merke som ble lansert i 1989 av Toyota. En edmunds.com gjennomgang av ES 300 forklarer, "Mens Lexus solgte tre generasjoner av ES 300, forble bemerkelsesverdig konsistent de første inntrykk: Plukk noen år, og du vil finne en romslig, godt bygget mellomstore sedan." 1998 var det første året Lexus innført visse sikkerhetsfunksjoner. Ifølge edmunds.com, "Safety-minded kjøpere vil sannsynligvis ønske å hoppe rett til 1998 modell år, så dette var da ES fikk sidekollisjonsputer og redusert kraft kollisjonsputer foran."

ABS-bremser

1998 Lexus ES 300 inneholdt en firehjulsblokkeringsfrie bremser (ABS). Disse bremsene forhindret hjulene låser under kjøring på glatt underlag eller under en panikk stopp. Uten ABS, en sjåfør måtte pumpe bremsene manuelt for å opprettholde kontroll. ABS fungerte som en automatisk bremse-pumpe system, som gjorde en sjåfør til å fokusere på styring.

Fører og passasjer

ES 300 var utstyrt med front- og sidekollisjonsputer for både fører og passasjer. Når en front eller sidekollisjoner ble oppdaget, en sensor aktiveres en kostnad som oppblåste kollisjonsputene. Kollisjonsputer beskyttet kjøretøyets passasjerer fra frontruten, dashbord og ratt innvirkning; Sidekollisjonsputer reduserte risikoen for skader på overkroppen og bekkenet.

Seat-beltestrammere og alarmer

Lexus ES 300 tilbys foran bilbeltestrammere som en sikkerhetsfunksjon, i tillegg til et sikkerhetssystem og en panikkalarm. Forhåndsspente setebelter drives mye som kollisjonsputer; en sensor aktiveres beltet, forårsaker den til å stramme over occupant og tjene som en automatisk tilbakeholdenhet. 1998 ES 300 også kom utstyrt med et sikkerhetssystem anti-tyveri og en panikkalarm. I nødssituasjoner, panikk alarmer satt av bilens alarm og ble aktivert eksternt ved å trykke på en knapp på nøkkelring.