1998 Jeep Wrangler Sahara Spesifikasjoner

1998 Jeep Wrangler Sahara Spesifikasjoner


Jeeps var helt re-designet i 1997, og bringer tilbake de ikoniske, runde frontlykter, som ble erstattet med firkantede de på forrige generasjon. Motor og hjuloppheng forbedringer betydde mer kraft og bedre, jevnere gange, mens innvendige endringer for en mer komfortabel tur. 1998 Sahara, Jeep topp-of-the-line kjøretøy, selv om det meste som ligner på '97, har flere standard funksjoner og forbedringer.

Motor og girkasse

Standarden Sahara-motoren er en 4 liter, V6 med 181 hestekrefter og 222 ft-lbs. dreiemoment. Maksimal lastekapasitet er 800 lbs., Mens maksimal tilhengerkapasitet er ett tonn. En fem-trinns manuell, drive girkasse er standard i Sahara, og en tre-trinns automatisk er valgfritt. Drivstoffeffektivitet, for manuell girkasse, er 17 miles per gallon i byen og 21 på motorveien, og, for den automatiske, er det henholdsvis 15 og 18,.

Suspensjon og håndtering

Saharas kan manuelt slått to til fire-hjulet stasjonen. I motsetning til den forrige generasjonen av jeeps, som var utstyrt med et blad-fjæring system, har '98 Sahara en spiralfjær system som er montert på en mer robust chassis, som i stor grad øker off-road. Servostyring er standard på Sahara, og nye styre girutvekslinger har forbedret respons på og off-road. Med en tilnærming vinkel på 42 grader, og en avgang vinkel på 30, kan Sahara takle terrenget som vil gi de fleste fire-by-fours vanskelighetsgrad. Selv med alle forbedringene, har Sahara et høyt tyngdepunkt, som fortsatt gjør raskt begynner å bli farlig.

Interiør og Space

Saharas sete fire personer på to klut bøtteseter foran og en bak, klut benk. Alle områder er fullt teppebelagte, og det er fire gummimatter. Rikelig med lagringsplass er gitt i låsbart hanskerom, dør og sete baklommer, samt dash og gulvkonsollen. Tilt-styring, med et skinntrukket ratt, og en AM / FM kassettspiller, er standard, mens A / C og cruise control er valgfrie. Passasjerer i fronten har 41 inches med benplass og 42 takhøyde, mens baksetepassasjerene har 34 og 40, henholdsvis. Med baksetene på plass, er det 11 kubikkmeter med last rommet; hvis brettet, er det 37, og, hvis den fjernes, det er 56.

Sikkerhet

Sahara har skivebremser foran og bak tromme drakes. Anti-lock oppbremsing er et alternativ. Standard på Sahara er foran, fører- og passasjer luft-poser. En full veltebøyle dekker alle passasjerer, i tilfelle bilen skulle snu. En limited slip differensial er valgfritt, og hjelper til med å håndtere under glatte forhold. Tre-punkts, justerbare setebelter er standard i front, og hoftebelter er på baksiden.