1998 Honda Fourtrax Spesifikasjoner

1998 Honda Fourtrax Spesifikasjoner


Honda er en japansk motor og bil selskap som åpnet sine dører i Amerika i 1959. I mange år har selskapet spesialisert seg på små fritids motorsykler og ATV, og 1998 var intet unntak. Den Fourtrax Foreman S holdt mange tekniske spesifikasjoner som gjorde det godt egnet for å navigere robuste stier.

Ingeniør

Den 1998 Fourtrax var utstyrt med en 432,6 cc luftkjølt OHV firesylindret motor med gummi demping for å redusere vibrasjoner. Dens boring og slaglengde var 90 mm ved 68 mm. Det kom også med en femtrinns manuell girkasse med en 1750 rpm engasjement punkt og firehjulstrekk. Motoren hadde også en kjølevifte og high-flow oljekjøleren for å kontrollere motortemperaturer og en 310-watts AC generator. Den hadde en slepekapasitet på opp til 132 pounds på baksiden og 66 pounds på forsiden bagasjebærer.

Suspensjon og chassis

1998 Fourtrax også omtalt brems foran differensialer, en dobbel-wishbone hjuloppheng foran og en bak stål svingarm suspensjon, både med Showa støtdempere. Fronten kommer med doble hydrauliske trommelbremser og bak kommer med forseglede mekaniske trommelbremser.

Målinger

Vekten er på rundt 573 pounds, den Fourtrax hadde en lengde på 77,2 inches, en bredde på 45,5 inches og en høyde på 45,0 inches. Det hadde også en akselavstand måling på 50,0 inches og en bakkeklaring på 7,5 inches. Drivstofftanken kunne holde 3,2 liter med en 0,7 liters reservetank.

Stil og Convenience

The '98 Fourtrax også omtalt enkelte dagligvare og stil alternativer, inkludert trippel frontlykter for natt ridning, boot vakter, store skvettlapper for å holde gjørme og annet rusk av ryttere og tastet sikkerhetstenningslåsen. Fargealternativer inkludert Olive og gul.