1998 Honda Civic bremse rotoren Spesifikasjoner

1998 Honda Civic bremse rotoren Spesifikasjoner


Hver gang en bremseklossene blir erstattet eller kontrollert, er det viktig å måle tykkelsen av rotorene. På en 1998 Honda Civic, rotorene har to viktigste spesifikasjonene: nominell tykkelse og minimal maskinering tykkelse.

nominell tykkelse

Den nominelle tykkelse av en rotor er tykkelsen av at kjøretøyets rotor når den er ny. 1998 Honda Civics foran rotors har en nominell tykkelse på 0,827 inches.

minimal Maskinering

Den minimale maskinering er den tynneste at rotoren plate kan være og likevel tillate for resurfacing. Når det faller under denne beskrivelse, må rotoren skiftes ut. 1998 Honda Civics foran rotors har en minimal bearbeiding spesifikasjon av 0,748 inches.

betraktninger

Begrunnelsen for disse spesifikasjonene er å hindre lenger skader eller usikre bremsing. Når en ny rotor med feil nominell tykkelse er installert, kan det føre til ujevn bremsing. Dette resulterer i et kraftig trekk på den ene siden mens bremsing. Hvis en rotor faller under minimal maskinering spesifikasjonen, caliper; s interne stempel må anstrengt for å stoppe bilen. Dette kan resultere i caliper stempel låsing eller fullstendig bremsesvikt.