1998 Honda Accord Specs

1998 Honda Accord er en bil som kommer i en sedan eller coupe. The Accord sedan har fem trimme pakker for forbrukeren å velge mellom, mens coupe har fire trimme pakker. 1998 Accords sedan og coupe er begge forhjulsdrevne kjøretøy. Og begge variantene gir fire- og sekssylindrede motorer. The Accord tilbyr valg for forbrukeren om kropp stil, motorstørrelse og overføring type.

Opptreden

1998 Accord motorer variere etter modell og trim modeller. LX kupé har en 2,3-liters, 150-hestekrefter firesylindret motor. LX og EX sedan har firesylindrede motorer. Begge er 2,3 liter, men LX sedan har 135 hestekrefter, mens EX sedan produserer 150 hestekrefter. LX og EX trimme sedans har 3,0-liters sekssylindrede 200-hestekrefter motorer.

Sikkerhet

Både Honda Accord sedan og coupe bruke standard driversiden og passasjer. En anti-bremsesystem er standard i EX firesylindrede kupé og sekssylindrede EX og LX coupes. ABS er også standard i EX firesylindrede sedan og sekssylindrede EX og LX sedan trimme pakker.

Overføring

The Accord har en fire-trinns automatisk overdrive girkasse i LX og EX sekssylindrede coupes. LX og EX firesylindrede trimme pakker utnytte en fem-trinns manuell overdrive girkasse. De fire-trinns automatisk girkasse er standard i den sekssylindrede LX sedan. Den firesylindrede DX, EX, og LX trimme pakker bruke fem-trinns manuell girkasse.

håndtering

Bilens hjuloppheng foran er doble triangelarmer med stabilisatorstag og spiralfjærer for både sedan og coupe-modeller. Bakhjulsopphenget er en multi-link double wishbone. Honda benytter en power rack og pinion styring, og har en 36,4-fot snu diameter. Dekkdimensjon er P195 / 70 R14 90S for både Accord sedan og coupe-modeller.