1998 Grand Prix Bremse Bulb Lys instruksjoner for utskifting

Navnet Grand Prix utløser visjoner om høy hastighet racing i eksotiske steder. For eierne av 1998 Pontiac Grand Prix, er racing ikke prioritert så mye som trygg ferdsel på offentlig vei. For dette formål, anbefaler Pontiac inspisere alle Grand Prix er utvendig belysning hver uke og erstatte eventuelle utbrente lyspærer du møter i løpet av disse inspeksjonene. For å teste bremselys selv, tilbake til en reflekterende overflate slik som en all-glass utstillingsvinduet og ser i bakspeilet å merke hvis alle lampene lyser når du tråkker på bremsen.

Bruksanvisning

Baklys

1 Åpne Grand Prix i bagasjerommet. Nå inne, rett foran halen lampe forsamlingen med utbrent bremselys pære og skru av lastenett krok til å feste funnet det for hånd.

2 Bruker hendene for å bevege stammen trim teppet bort fra baksiden av stammen veggen. Fjern trim krok og to plast vingemutrene fra baksiden av halen lampeenheten.

3 Flytt til utsiden av Grand Prix i bagasjerommet og bestemt ta tak i halen lampeenheten med begge hender. Trekk hale lampeenheten forsiktig bort fra bilen.

4 Grab baksiden av sokkelen inneholder utbrent bremse lyspære. Vri kontakten mot klokken en kvart omdreining og deretter fjerne det fra halen lampe.

5 Trekk Grand Prix er defekt bremselys pære ut av stikkontakten og kast den. Sett den nye 3057 pære i kontakten. Skyv pæren og sokkelen inn i halen lampeenheten og vri socket en kvart omdreining med klokken for å låse den inn i halen lampeenheten.

6 Skyv baklykten forsamlingen tilbake i posisjon, ved hjelp av forsiktig så du ikke riper i Grand Prix maling med halen lampe forsamlingens monteringsskruene. Installer de to vingemuttere, trim krok, interiør teppe trim og lastenett krok.

Tredje bremselys

7 Reach under tredje bremselys montering og ta tak i ventilen dekselet skjuler undersiden av den tredje bremselys forsamlingen. Klem sidene av ventilasjonsdekselet mot sentrum og trekk den ut av bagasjerommet.

8 Skru den tredje bremselys socket en kvart omdreining og fjerne det fra den tredje bremselys forsamlingen. Trekk Grand Prix er defekt tredje bremse lyspære ut og kast den. Plugg inn den nye pæren.

9 Sett inn ny pære og socket tilbake i tredje bremselys forsamlingen. Vri kontakten en kvart omdreining med klokken for å låse den på plass. Smekk luftedekselet igjen og lukke bagasjerommet.

Hint

  • Kjøpe nye pærer til enhver auto deler forhandler og mange narkotika, dagligvarebutikker og kiosker som selger maskinvare eller bilprodukter.
  • Unngå å plassere fingertuppene eller hånden på pæren glass som oljer fra huden din kan føre til at pæren til tidlig mislykkes.