1998 Ford F150 Lariat Standardfunksjoner

Den åttende generasjon av Ford Truck F-150 serien, 1998 F-150, var den bestselgende full størrelse pickup og den mest solgte bilen i Amerika. F-150-serien linjen ble redesignet i 1997 for å gi modellen linjen en ny kropp, chassis og motor, samt kjørekomfort for både fører og passasjer. Kroppen stilen er en pickup med en kort seng og kan taue 2000 pounds, med en maksimal belastning på 8,200 pounds.

Motor

Den 4,6-liters V6-motor kom med en flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet og en 20 prosent økning i produksjonen, som tok det opp til 210 hestekrefter med et dreiemoment på 255 ved 3000 RPM. Den 7,5-liters diesel V8 ble også gitt drivstoff injektor senere i år. Drivstofftanken holdt 114 liter og fikk 16 miles per gallon i byen og 19 miles per gallon på motorveien. 1998 F-150 kom med en femtrinns manuell girkasse med kilometertelleren.

chassis

Front fendere, støtfanger og panser ble redesignet på 1998 F-150. Frontdelen kom med flush frontlykter som gjorde erstatte lyspærer enklere. 1998 F-150-modellen nødvendig å fjerne og erstatte lyspæren, og ikke hele frontlys som i tidligere modeller. Frontdelen hadde også wraparound parkeringslysene og en enkel grill med 12 åpninger. Den 3.08: 1 akselavstand, med et fjærben foran, kom med en uavhengig stabilisator bar med torsjonsfjærer. Disse fjærene, kombinert med bjelken bakhjulsoppheng med stive bladfjærer, ga lastebil en jevnere ride.

Interiør

1998 F-150 kom med makt låser, servostyring, elektriske vinduer og inngangs lesing lights.The nydesignede instrumentpanelet ble gjort så at målerne var lettere å lese. Den hadde en større hanskerommet for å gi plass til større elementer samt kollisjonsputer for både fører og passasjer. Andre standard funksjoner, inkludert en fast bakrute, front opplyst askebeger, bagasjerommet lys, bagasje dører, digital klokke, innvendig lys, cruise control og dørlommer for fører og passasjersetet. Setene kom med setebelter som var 3-punkts høydejusterbare samt en statisk hoftebeltet. Armlenet foran brettes opp for å avdekke en boks for stuing elementer.

Body Color

Støtfangere foran og bak kom i krom. Den trim på siden av kroppen kom i et utvalg av enten krom eller lyse rødt. De lakkfarger tilbys for 1998-modellen var metallisk, glans eller svart clear-coat, knall rød klar-coat, toreador rød metallic, lys prærien tan metallic, sølv metallic, Oxford hvit og Pacific grønn metallic.

Egenskaper

For første gang i modellen linjen, Ford F-150 kom med anti-lock bakbremsene som en standardfunksjon. Andre funksjoner inkludert en lett tilgjengelig sikringsskap, en forenklet belte erstatning for dynamo, servostyring og en A / C kompressor. 1998 F-150 inkludert bransje første standarden av en tredje dør på alle Supercab trims. Drivverket kom med bakhjulsdrift. Utvidet drosjer var tilgjengelig som ekstrautstyr. Tilhenger utstyrt for enkel montering på lastebil. Vindusviskerne kom med en automatisk periodisk tørke mens trekket ble oppgradert til klut.