1998 Ford Explorer Brake & varsellys Feilsøking

1998 Ford Explorer Brake & varsellys Feilsøking


Når bremse og varsellyset ikke fungerer på bilen din, bør de være løst umiddelbart. Det er flere grunner til at disse to lys ikke kan fungerer på 1998 Ford Explorer: løse ledninger, løse pærer, utbrente lyspærer, eller enda en popped sikring. Alle de vanligste problemene har enkle løsninger som kan utbedres i løpet av bare noen få minutter med få verktøy. Bremse og blinklysene skal være løst så snart du oppdager at de ikke jobber, som å kjøre med funksjonsfeil lys kan føre til en trafikk billett.

Bruksanvisning

1 Åpne førersiden dør av Explorer. Påse at motoren er slått av. Ta på deg hansker

2 Åpne sikringspanelet plassert til venstre side av instrumentpanelet. Finn ut sikringene nummererte "3", "7" og "21." "3" sikringen er venstre bremselys sikring av, "7" er høyre bremselys sikring av og "21" er fare lys sikring. Bytt ut noen av sikringene hvis metallet inni sikringen er ødelagt. "3" og "7" begge bruker 7,5 A sikringer og "21" bruker en 15 A sikring. Bruk pekefingeren og tommelen til å fjerne og erstatte sikringen. Lukk sikringspanelet. Hvis lysene er fortsatt feil, bør ledningene kontrolleres.

3 Åpne bakdekselet. Bruk skrutrekker til å fjerne de to skruene som holder baklykt til bilen. Trekk baklykten ut ved å koble ut to nederste holderne. Kontroller den elektriske tilkoblingen. Hvis den er løs, sikkert koble den til. Hvis lampene fortsatt feil, kan løkene være utbrent.

4 Fjern de to kontaktene fra lampeenheten. Trekk pærene rett ut av kontaktene og erstatte dem med 3157K-type pærer. Sett kontaktene tilbake i forsamlingen før de klikker på plass. Sett forsamlingen tilbake i bilen og sett de to skruene. Lukk bakdekselet.

Hint

  • Erstatning pærer bør aldri bli håndtert uten beskyttelse. Dette kan ødelegge pæren.