1998 Chevy Cavalier Specs

General Motors introduserte Chevrolet Cavalier i 1982. Designet for å konkurrere med drivstoffeffektivitet av japanske biler, forble Cavalier i produksjon frem til 2005. I 1998, General Motors produsert Chevy Cavalier i tre karosserivarianter: coupe, sedan og cabriolet. Mens ulike 1998 Cavalier stiler tilbys versjonsspesifikke funksjoner, General Motors inkluderte en rekke standardfunksjoner i alle versjoner.

Interiør

1998 Cavalier er utstyrt med en AM / FM Delco stereoanlegg og fire høyttalere. Standard innvendig utstyr inkluderer koppholdere, en klokke og en firetrinns ventilasjonssystem. Cavalier har plass til opptil fem personer, med klut bøtte sitteplasser foran og ett stykke baksetet. General Motors også utstyrt Cavaliers med tepper på last og passasjerområder. Front-passasjerene har et midtarmlene med oppbevaringsboks og lagrings dørlommer. Cavalier har også foran og bak askebegre og en sigarettenner.

Opptreden

General Motors utstyrt sine 1998 Cavaliers med en 2,2-liters, 115-hestekrefter, støpejern blokk motor som standard utstyr. Kunder også kunne velge en valgfri 2,4-liters motor. Drivstofftanken rommer opptil 15 liter blyfri bensin, med en injeksjon drivstoffsystemet. General Motors utstyrt 1998 Cavalier med tre hastigheter og fire-trinns automatisk girkasse eller en femtrinns manuell girkasse. Alle Cavaliers har en front-wheel-drive drivlinje.

håndtering

1998 Chevy Cavalier har servostyring og en anti-lock skivebremsesystem.

Sikkerhet

Standard sikkerhetsutstyr i 1998 Chevy Cavalier inkluderer forsete kollisjonsputer for passasjer og sjåfør. Forsetet har hjul, tre-punkts sikkerhetsbelter for fører og passasjer og lap setebelter for passasjerene ridning i baksetet.

Ytre

Utvendig funksjoner i 1998 Chevy Cavalier inkluderer svarte støtfangere, intermitterende vindusviskere og kjørelys. Bilen er utstyrt med varmereflekterende farget glass, justerbare speil og halogenlykter. Sedan har fire dører, og coupes og cabrioleter har to dører.

dimensjoner

1998 Chevy Cavalier har 37,5 inches av headroom i fronten sittegruppe og 36,6 inches takhøyde i baksetet. Den måler 180,7 inches i lengde, 68,7 inches i bredden og 53 inches i høyden.