1998 Chevy 1500 Specs

1998 Chevy 1500 Specs


For generering av Chevy lastebiler mellom 1988 og 1998, 1500 henvist til halvt tonn utgave. Trim pakker inkludert base nivå Cheyenne, mid-level Scottsdale top-of-the-line Silverado. C betegnelsen var for bakhjulsdrift og K utpekt en fire-wheel-drive. Styrken av modellen var en pålitelig og kraftig motor, og den svakhet var måten kroppen og indre ble satt sammen.

motorer

Flere alternativer var tilgjengelig for 1998 1500 halvt tonn henting. V8-motor var den mest populære med en fire-trinns automatisk girkasse. En seks-sylindret, og en diesel V8 ble tilbudt, men ble ikke solgt ofte. To- eller firehjulstrekk var tilgjengelige med en motor på noen av de tre trimme pakker, noe som gjør alternativene rikelig. Standard og utvidede drosjer var tilgjengelig på alle modeller.

To V-8 motorer ble tilbudt, The 5,0 liter sette ut 230 hestekrefter, mens 5,7 liter ble rangert på 255. V-6, ble 4,3 liter vurdert til 200 hestekrefter. Selv om V-8 var mer populært, ble det V-6 betraktes standard. En fem-trinns manuell girkasse var standard og de fire-trinns automatisk var valgfritt. Begge sendingene hadde overdrive.

dimensjoner

Standardmodellen ble rangert på 18 til 22 miles per gallon, mens åtte sylinderen ble rangert på 14 til 19 miles per gallon. Boksen på baksiden av lastebilen varierte fra seks til åtte fot, avhengig av størrelsen av førerhuset. Lastebilene var alle 217 inches lang og egenvekt var 4,173 pounds. Lastebilen hadde en akselavstand på 141.5 inches og kjørte på 15-tommers dekk. Utvendig lastevolum var 55 kubikkfot, og med den utvidede cab, interiør lastevolum var 40 kubikkfot med baksetene nede. Grunnpris for lastebil varierte fra $ 17,030 til $ 23,199.

Egenskaper

Standard på alle modellene var tunge batterier og dynamoer, front anti-roll bar, spiral fjærer og en høy sentermontert bremselys. En pickup lastekassen lyset var standard sammen med dag-natt bakspeilet, foran leselys, og en AM / FM stereo med klokke. Air condition, servostyring, elektriske vinduer og vippehjul rattet var standard. Målere på dashbordet inkludert turteller, oljetrykk, voltmeter og motortemperaturmålere.

Utover V-8 motor og automatgir, var det mange alternativer tilgjengelige. Inne i lastebilen en motorvarmer eller motorkjøler var tilgjengelig, og en overføring kjøligere. Ekstra kraftige aksler var også alternativer. Spesielle hjul var valgfritt, så vel som en differensialsperre. En tilhengerfeste, over store støtfangere, og klarlakk eller metallic lakk var andre utenfor alternativer. Inner konsoller og ekstra lagringsplass var også tilgjengelig.