1998 Chevrolet styring problemer

1998 Chevrolet styring problemer


Chevrolet er en av General Motors 'mest populære merkene. Selskapet produserer 17 modeller av biler, lastebiler, crossovers, sport nyttekjøretøyer (SUV) og varebiler. Noen styrings problemer med 1998-modeller har blitt rapportert.

klager

Betjening klager angå 1998 Chevrolets sentrum på servo funksjoner. Når biler er å snu, mener rattet som om det er fast. Da bilen rykker voldsomt i retning av svingen. Noen modeller har blitt tilbakekalt.

tilbakekalling

Følgende 1998 Chevrolet modeller har blitt tilbakekalt for å reparere eller erstatte styrekomponentene: Venture, Tahoe, Cavalier, Corvette, Monte Carlo, Lumina, Malibu og B7. Hvis du eier en av disse kjøretøyene, ta kontakt med en lokal autorisert forhandler for å forsikre deg om at tilbakekallingen er blitt behandlet. Hvis du kjøper brukt, be om et kjøretøy historie før du kjøper for å kontrollere reparasjon er foretatt.

betraktninger

Førere av andre modeller som ikke har tilbakekalles fortsatt rapportere problemer med styringen. En anbefalt løsning er å koble fra og deretter rengjør eller skift rattet posisjonssensor. Et annet forslag er å sjekke nivåene av servostyring væske og se etter lekkasjer. Hvis du føler at bilen ikke er trygt å kjøre, er det best å kontakte en autorisert forhandler. Beholde kopier av alle rekorder og vedlikeholdsrapporter slik at fremtidige problemer kan være nøyaktig adressert.