1998 Buick Century Spesifikasjoner

1998 Buick Century kommer i to trimme nivåer, Custom og Limited. Den eneste forskjellen i de to er at den begrensede bedre har sitteplasser et par ekstra funksjoner. Buick Century ble gjort som en familie bil som kan transportere opptil seks personer komfortabelt.

Powertrain

Buick Century er utstyrt med en 3,1 liters V-6. Denne motoren kan produsere 160 hestekrefter. Motoren er støttet av en 4-trinns automatgir med overdrive. The Custom og Limited er forhjulsdrevne biler.

Styring og fjæring

Buick har en strut oppheng foran og bak for å gi en jevn ride. Foran og bak bruke en spole for fjærer. Styringen er tannstang. Bilen har også en foran og bak anti-roll bar.

Interiør

1998 Buick Century er i stand til sitteplasser seks med en 55-45 delt benk i front og en full benk i ryggen. Bilen er utstyrt med klut seter i Custom pakken og den begrensede leveres med skinnseter. Begge pakkene er produsert med strøm soltak, to opplyste forfengelighet speil og en AM / FM kassettspiller. Begge pakkene er tilgjengelige med en CD-spiller.

Dimensjoner og kapasiteter

Buick Century er standard som en firedørs bil. Bilen er 194.6 inches lang og 72,7 inches bred. Høyden på bilen er 56,6 inches. Tiltakene bil fra forhjulet til baksiden på 109 inches. Den egenvekt er 3,335 lbs. The Custom og Limited er de samme i målingen.

eksteriør

Støtfangeren er kroppen-farget med krom innsatser. Kroppsside molding på bilen er kroppen farget også. Bilen har en krom grill og har en monoton maling jobb. De utvendige speilene er dual manual på Custom og dual-fjernkontroll på Limited.

Fuel Economy og Priser

1998 Buick får 20 miles til gallon i byen og 29 miles til gallon på motorveien. Bilen startet på $ 18,415 til $ 19,775.