1998 Acura Integra Strømantennemonteringsveiledning

Acura Integra ble solgt mellom 1986 og 2007. 1998 Integra fikk en mild make fra 1997 kjøretøy, men de store interne komponentene forble det samme. Alle trim nivåer av Integra inkluderte en standard strøm antenne mellom 1994 og 2001. For det meste, vil disse instruksjonene gjelder for alle Integra produsert mellom 1994 og 2001, om Integra er sedan eller kombikupé. Strøm antenner kan bli skadet eller satt seg fast og vil kreve erstatning. Det er heller ikke uvanlig at antennen motoren til å gå ut.

Sikkerhet og klargjøring

Kontroller at du har riktig verktøy og deler som trengs for å montere antennen. Hvis antennen er fysisk skadet, og du er ganske enkelt å erstatte antennemasten, gjenbruke eksisterende antenne motoren. Hvis antennen ikke vil senke eller heve opp, vil du sannsynligvis trenger å skifte antenne motoren. En standard pipenøkkel, skrutrekker og tang er alt som trengs for installasjonen.

Parker Integra i et godt opplyst og rolig område, uten distraksjon. Koble alltid den negative batterikabelen før du håndtere elektriske komponenter.

Fjerne den gamle antennen

Fjern bagasjerommet liner for å få tilgang til panelene inne i bagasjerommet. Antennen motoren i din Acura Integra er montert på førersiden av stammen. Når duken er fjernet, ta av stammen liner.

Trekk ut strøm antenne motorkabel, bly og seletøy knyttet til den. Pakk bunnen av antennen (mutteren rundt bunnen av antennemasten) med et håndkle, og bruke en tang til å vri den av. Når mutteren er av, trekke den gamle antennen fører opp gjennom stammen. Re-bruke den gamle mutteren hvis den ikke er skadet.

Fjern festeboltene fra antennen motoren og ta det ut, hvis du skal bytte den. Hvis ikke, la det i, og du kan koble den nye antennen føre til det.

Installere ny antenne

den nye antennen motor mount hvis du installerer en. Bruk eksisterende mount og bolter; sørge for at den nye motoren er i samme posisjon som den gamle.

Mate antennen ledelsen gjennom antennen hullet på bakre førersiden fender. Fest antennen mutter, vikle håndkle rundt det, og stram den med tang.

Få tilgang til bagasjerommet igjen, og koble den nye antennen ledningen til antennemotoren. Fest tilkoblingene og den primære strømkabelen. Koble den negative batterikabelen å sørge for at antennen fungerer som den skal før du bytter bagasjerommet panel og liner.