1997 Toyota Avalon XLS Funksjoner

1997 Toyota Avalon XLS Funksjoner


The 1997 Toyota Avalon XLS omtalt noen oppgraderinger fra tidligere års modeller og var en av to Avalons tilbys av Toyota det året. Den XLS modellen inkluderte mer standardelementer enn basen Avalon XL og var konkurransedyktig i sin klasse, matchende konkurransen i de fleste veien tester, ifølge Edmunds.

Motor og girkasse

The 1997 Toyota Avalon XLS holdt en dual cam 3-liters V-6 motor og en fire-trinns automatisk girkasse. Motoren ble oppgradert i løpet av dette året gir det fire flere ekstra hestekrefter, og det totale til 200. akselerasjonstiden 0-60 ble ca 8,5 sekunder, noe som gjør det identisk med Camry.

Sikkerhets egenskaper

Doble kollisjonsputer var standard på både Avalon XL og XLS. Blokkeringsfrie bremser, var imidlertid valgfritt og måtte bli lagt på en ekstra kostnad. The National Highway Traffic Safety Administration tildelt Avalon XLS en fire stjerner for frontkollisjon på førersiden og en fem-stjerners rating for en frontkollisjon på passasjersiden.

standard~~POS=TRUNC

The 1997 Toyota Avalon XLS kom standard med aircondition, AM / FM-radio og kassettspiller, en tilt ratt, samt elektriske vinduer og elektriske låser. 1997 modell år så tillegg av oppvarmede sidespeil som en standard alternativ. To setevarianter ble tilbudt, standardseter, eller for en ekstra avgift, en kraft tre sted benk.

Road tester

Testere tildelt 1997 Toyota Avalon XLS en rettferdig vurdering samlet. Akselerasjon, kjøreegenskaper og ytelse alle fått høye karakterer, mens drivstofføkonomi og prislappen fikk lavest. Selv om bilen fikk gode karakterer for generelle rommet, mangel på lasterommet var et problem for noen lesere, sier Edmunds.