1997 Pontiac grand am Camber Spesifikasjoner

1997 Pontiac grand am Camber Spesifikasjoner


Camber er måling av planet for fronthjulet og dets forhold til planet av bakken målt i grader av vinkelen. Hvis de to flater er vinkelrett, har kjøretøyet 0 grader camber. Hvis flyet av hjul tips utover, bilen har positiv camber, og negativ betyr det tips innover. Camber er en av justerings vinkler av Grand Am, og gjelder både fremre og bakre hjul.

Hjuloppheng detaljer

1997 Pontiac grand am har en McPhereson spankulere suspension system. Dette er et system hvor den nedre del av styrespindelen er understøttet og holdes på plass av den nedre styrearmen, og den øvre del av styrespindelen er støttet av staget sammenstillingen. Spankulere montering består av et sjokk og en spiralfjær som tjener den doble rollen til å bære vekten av bilen og dempe overdreven suspensjon sprett.

Foran Camber Spesifikasjoner

Spesifikasjonene for forhjulet camber for 1997 Grand Prix er mellom -1.15 og 0,35 grader. Enhver måling mellom de to tallene er akseptabelt og bør resultere i god dekkslitasje og kjøreegenskaper så lenge de andre vinklene er riktig innstilt. Den ideelle målingen er -0.40 grader camber.

Rear Camber Spesifikasjoner

Bakhjuls camber spesifikasjonene er mellom -1.0 grader og 1,0 grader. Bakhjulene får en større variasjon i de akseptable målinger fordi deres rolle i vende er ikke så uttalt. Ideelt måling bør være i midten av området, eller så nær 0 ° som mulig.

Cross Camber Spesifikasjoner

Cross camber er forskjellen i camber mellom både venstre og høyre side. Dette gir igjen hjulet til å ha en svak positiv camber og det høyre hjulet til å ha en negativ camber. Tverr camber spesifikasjoner for forhjulene er mellom -1.0 grader og 1,0 grader. Du kan variere korset camber for å kompensere for kjøretøy trekke så nødvendig så lenge du holder deg innenfor spesifikasjonene.