1997 Pontiac Bonneville SSEi Spesifikasjoner

1997 Pontiac Bonneville SSEi Spesifikasjoner


1997 Pontiac Bonneville SSEi er en top-of-the-line Bonneville. Denne bilen ble laget for komfort og bredere holdning gjort håndtering og ytelse mulig selv for en sedan. Den sporty utseende og sterk motor gjort dette en populær bil blant næringslivsledere på grunn av sin forståelsesfull akselerasjon og flotte funksjoner.

Powertrain

Den tilgjengelige motor i Pontiac Bonneville SSEi er 3,8 liter, 231 hestekrefter, kompressormatet V-6. Den tilgjengelige hestekrefter er 205 hestekrefter ved 5200 rpm. Bilen er i stand til 230 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. Denne motoren er støttet av en fire-trinns automatisk girkasse.

dimensjoner

Den akselavstand på Bonneville er 112,2 inches. Den totale lengden er 203,1 inches og bilen er 55,7 inches høy. Bredden av de Bonneville SSEI er 74,5 inches. Stammen har 17,9 kubikkfot plass og bilen har plass til fem komfortabelt.

Bekvemmeligheter og

Bilen er utstyrt med skinn kraft seter. Elektriske vinduer og dørlåser er standard i Bonneville SSEi. Bilen kommer med en AM / FM kassett og CD-spiller fra fabrikken. Bilen hadde også en valgfri månen tak.

Fuel Efficiency og MSRP

1997 Pontiac Bonneville SSEi har en 18-gallon drivstoff tank med rating på 19 miles til gallon i byen og 28 miles per gallon på highway.The MSRP på denne bilen var $ 27,390.

Sikkerhet

Bonneville SSEi er utstyrt med fører og passasjer side kollisjonsputer. Bilen har også fire hjul anti-lock skivebremser og kjørelys. Bilen kom også med et antispinn system for ulike typer terreng. Tåkelys standard gjort navigering gjennom dårlig vær enklere.