1997 Nissan Altima spesifikasjoner

Den Nissan Altima erstattet Stanza modell i 1992, og Altima fortsatte å bli tilbudt i 2011 årsmodell. 1997 Altima er en kompakt sedan og ble markedsført som en billigere og mindre versjon av Nissans mellomstor sedan, Maxima.

Trim Nivåer

1997 Altima tilbyr fire utstyrsnivåer: basen XE, GXE, SE og GLE, som var den dyreste. Den samme motoren som tilbys på tvers av alle modellvarianter, men hver trim har forskjellige standard utstyr og overføringsmuligheter. Den GLE er den eneste trim nivået ikke er tilgjengelig med en manuell girkasse, i stedet kommer utelukkende med en fire-trinns automatisk girkasse. Den GXE, SE og GLE har elektriske vindusheiser og dørlåser, med SE trim nivå legger klimaanlegg. Den GLE tilbyr de samme funksjonene som SE, men legger skinnseter som standard innvendig polstring.

Vehicle Størrelse og vekt

Altima har de samme utvendige dimensjoner for alle modellvarianter. Kroppen har en total lengde på 180,5 inches med en akselavstand som måler 103,1 inches. Det er 67,1 inches bred og 55,9 inches høy og gir 4,5 inches av total bakkeklaring. Den egenvekt av Altima er ca 2900 pounds for de første tre trimme nivåer, og GLE stiger 3000 pounds som et resultat av sin mer omfattende interiør og air condition utstyr.

interiør Specs

Innvendige mål og tilgjengelige sitteplasser også er lik over 1997 Altima sin trimme nivåer ,. Den Alltima har plass til opptil fem personer. Foran passasjerer får 39,3 inches av headroom og 42,6 inches med benplass, mens baksetepassasjerene har 37,6 inches av headroom og 34,7 inches med benplass. Bilens forsetene gir 54,8 inches av skulder og 52,8 inches av hip rommet. Dens bakseter har lignende dimensjoner på 54 inches av skulder og 52,4 inches av hip rommet. Klimaanlegg, cruise control og en kassett stereo er standard interiør funksjoner i SE og GLE modeller.