1997 Lincoln Mark VIII Air Suspension Feilsøking

1997 Lincoln Mark VIII har et avansert luftfjæring som gir bilen en jevnere gange enn standard fjæringssystemer gir. The air suspension system består av en luftkompressor, foran luft struts, bakre kollisjonsputer, tilhørende luftledninger og ride høydesensorer plassert på hvert hjul. Hvis noen av disse komponentene feil, air suspension system vil ikke lenger fungere som utformet. Det første trinnet for å reparere 1997 Lincoln Mark VIII luftfjæring er feilsøking av systemet for å finne problemet.

Bruksanvisning

1 Fjern sikringen fra sikringspanel for air ride kompressor. Kontroller sikringen og bytt den hvis den er blåst, eller installere det på nytt hvis det er det ikke. Sentralen ligger helt til venstre side av dashbordet, mellom dashbordet og førerdøren; sikringen er i punkt 28.

2 Shine lommelykten på forsiden luftfjærer, bak forhjulene, for å finne de ride høydesensorer. Sensorene er flate biter av metall som stikker ut horisontalt fra luft struts å bestemme riktig kjørehøyde. Hvis en sensor har skade, reparere den før du fortsetter, så det kan sende feil kjørehøyde informasjon til datamaskinen som vil holde luftkompressoren som kjører kontinuerlig som den prøver å utjevne Mark VIII.

3 Spray såpevann på begge luft struts og se for å se om vannet begynner å boble. Hvis luft struts har en lekkasje, vil rømmer luften lage bobler i såpevann. Hvis du oppdager en lekkasje her, må det repareres før du fortsetter feilsøkingen.

4 Spray såpevann på luftledninger som fører fra luftdempere til luftkompressoren. Se etter lekkasjer på linjene og på kompressoren på samme måte som du så etter lekkasjer på de fremre luft struts.

5 Følge luftledningene fra luftkompressoren tilbake til de bakre luftposer, sprøyting linjene med såpevann underveis. Hvis du oppdager en lekkasje, må det repareres før du går videre.

6 Inspiser ride høydesensorer på bakre kollisjonsputer. Reparere dem før du fortsetter hvis du finner noen skade.

7 Spray kollisjonsputer med såpevann. Reparer eventuelle lekkasjer du oppdager her.

Hint

  • Luftfjærings reparasjoner er ofte meget kostbart og tidkrevende. Ikke bli overrasket hvis reparasjonen tar flere uker og kjøre godt over $ 1000 for å fullføre.