1997 Jeep Wrangler Rubicon Express heisen Problemer

1997 Jeep Wrangler Rubicon Express heisen Problemer


En Jeep Wrangler Rubicon Express heisen endrer bilens kjørehøyde og evner. Endring av fabrikk vinkler og spesifikasjoner vil påvirke nesten alle andre aspekter av kjøreopplevelsen. Flere områder kan skape problemer når du har fullført installasjonen. Dobbeltsjekk våren høyde, bremseslanger, sentre justeringen og komponent montering før du kjører på veien.

bremse~~POS=TRUNC Lines

Installer lengre bremseslanger når du installerer lift kit. Når du endrer kjørehøyde, vil suspensjonen ha flere reiser. Fabrikkbremseslanger vil ikke strekke seg langt nok til å matche den ekstra lengden på lift kit. Kontroller at du har installert den utvidede bremseslanger på den riktige siden av kjøretøyet. De er spesielt konstruert for enten passasjeren eller føreren side av kjøretøyet.

Spring Kompresjon

De nye Rubicon Express spiralfjærer er laget for å sitte inn i spolen bøtte, holdt på plass med en spiral klipp. Den spoler kan skifte og bøy til å tilpasse seg terrenget hvis de ikke sitte i spolen bøtte riktig, muligens forårsaker dem til å rulle fra side til side eller komme ut av bøtta. Kjøretøyet skal sitte sentrert over akselen og ikke helle til den ene siden.

Lagersalg

Lagersalg problemer kan oppstå når du legger større dekk og felger til heisen. Lager dekk vil ikke nå de nye komponentene når bilens fjæring er flexing. Imidlertid vil overdimensjonerte dekk sitte nærmere spoler og under fjæringsvei kan gni spoler og forårsake skade på heisen. For å unngå dette problemet, sjekk for å sikre jeep felger har tilstrekkelig backspacing å presse dekkene ut bredere og bort fra kroppen.

Alignment

Når du endrer geometrien av en suspensjon, må du justere. Innrettingen kan føre til at dekk og styring for å gli ut av midtstilling og kan føre til en side av Jeep seg hurtigere enn den andre. Justeringen kan også forårsake vibrasjoner, wobbling og dekkslitasjen. Har kjøretøyet profesjonelt innrettet etter installasjonen av heis kit.