1997 Harley-Davidson Sportster 1200 Specs

1997 Harley-Davidson Sportster 1200 Specs


I 1997 Harley-Davidson satt en ny overhead-ventilers motor i en smal, kvikk ramme og Sportster-legenden ble født. Den mest solgte modellen av linjen, Sport dukket opp fra relativt mørke alder på 1950-tallet med introduksjonen av Evolution motor i 1986 og brast inn i fremtiden, rå makt hypnotiserende Harley ytelses acolytes overalt. Modifisert og raffinert stadig lenger i de påfølgende årene, 40-årsjubileet 1997 XLCH Sportster 1200 Sport og XL Sportster 1200 Custom både har friere-puste rør for en massiv effektøkning, kraftig forbedret fjæring og en mer sjenerøs kapasitet, reisevennlige drivstofftank .

XL Sportster 1200 Sport

Preget av sine rå, undervurdert gode utseende og makt, 1997 XL Sportster 1200 Sport har en nydesignet todelt sete som omdannes lett til et solo sete. I hjertet av denne smidig motorsykkel, er en 1,200cc Evolution motor synkronisert med en fem-trinns girkasse som gir 71 ft.-lbs. dreiemoment på 4000 rpm. Med en 28,9-tommers setehøyde, er Sport høyere enn Custom. Dens stiv ramme er 87,6 inches lang med en akselavstand på 60,2 inches og bakkeklaring på 6,7 inches. Eksos funksjoner forskjøvet shorty soner.

Tro mot sitt navn, er det Sport selve symbolet på en høy ytelse motorsykkel, med kassett-type oppheng med multi-våren reload, og kompresjon og laste demping justeringer. De bakre sjokk har en ekstern nitrogen reservoar for å holde oljen fra overoppheting under hard bruk. Reservoarets blære separerer gass fra oljen for å hindre lufting. Gaflene har en multi-posisjon justerbar rebound og kompresjon spjeld som er hastighetsfølsomme og gi inkrementell demping som bevegelse øker.

Sport har en dual-skivebrems foran med to-delt flytende bremseskiver, noe som reduserer spak press. Kombinasjonen av klebrige Dunlop K591 Elite Sport dekk, høy ytelse bremsesystem og innovative opphengs forbedre den generelle håndtering og legge til rette for høy svinghastighet.

Andre Sport Specs

The Sports cockpit har en elektronisk speedometer med kilometerteller, nullstillbar trippteller og en turteller. Sportster 1200 Sport er en relativt lett motorsykkel med en tørrvekt på bare 497 lbs. Drivstofforbruket er 52 motorveien miles per gallon og 45 byen mpg med en 3,3-liter drivstoff kapasitet, og olje kapasitet på 3 liter.

1997 Sportster 1200 Custom

Drevet av en 1,200cc Evolution-motor som gir 71,0 ft.-lbs. . Dreiemoment på 4000 rpm, er overdådig ferdig Custom en lett-å-håndtak tur med suveren manøvrerbarhet; sin fem-trinns girkasse gir rask akselerasjon fra alle hastigheter. The Custom stiv ramme er 87.25 inches lang og med sin relativt lave setehøyde på 27.12 inches og bakkeklaring på bare 4,5 inches, er Custom et ideelt valg for førere av kortere karakter og enhver rytter som liker en lav profil ride. Primær-stasjonen er trippel-rad-kjeden og Custom har en enkelt-skivebrems foran og spor-disc bakhjul. Eksos funksjoner forskjøvet shorty soner.

Mens Custom ikke har så mange høyytelsesfunksjoner som sin Sport søsken, setter enestående styling det bortsett fra alle de andre Sportster-modeller. Fra krom og svart motor behandling og 21-tommers laced forhjulet til krom styret klemmen og stigerør kombinert med et bunnmontert hodelykt, er Custom lett det mest glamorøse Sportfamiliemedlem.

Andre Custom Specs

The Custom har en elektronisk speedometer med kilometerteller og nullstillbar tripptelleren. Den relativt lett motorsykkel er 490 lbs. tørrvekt, balansert med et lavt tyngdepunkt som øker anvendeligheten og kvaliteten av håndtering. Drivstofforbruket er 52 highway mpg og 45 i byen miles per gallon. Drivstoffkapasiteten er 3,3 liter; Oljekapasiteten er 3 liter.