1997 Ford Explorer Anti-Theft Feilsøking

1997 Ford Explorer Anti-Theft Feilsøking


Mange 1997 Ford Explorer Sport Utility Vehicles inkluderer anti-tyveri system. Når bevæpnet, forhindrer systemet uautorisert tilgang til kjøretøyet. Systemet er tilkoblet ved å slå av tenningen og trykke på "lås" knappen på fjernkontrollen. Lysene skal lyse når systemet er tilkoblet. Problemer med anti-tyveri system inkluderer systemet ikke arming, avvæpnende og uønsket utløsning. Slike problemer kan løses ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Sjekk sikringen i "posisjon 20" i sikringsskapet dersom anti-tyveri systemet ikke fungerer som forventet. Denne sikringen dekker også radioen; hvis radioen er også feil, er det sannsynlig at sikringen er å klandre. Kontroller sikringen for en pause; erstatte den med den samme strømstyrke og farge. Sikringsboksen er i kupeen, til høyre for rattet. Bruk pinsett-lignende avtrekker verktøy følger med i esken.

2 Bytt ut batteriet i fjernkontrollen; det er drevet av to batterier. Tvinn en mynt mellom de to halvdelene av senderen for å åpne den. Den positive siden av myntbatteri vender ned. Plasser senderen i lomma hvis det er kaldt. Lommen vil varme den opp, og kan lindre problemer.

3 Utløser alarm kan oppstå hvis du utilsiktet trykker på panikk alarm-funksjonen. Knappen merket "Panic" setter av alarmen. Denne knappen er plassert nær "låse opp" og "Lock" knappene på fjernkontrollen.