1997 Dodge Van Drivstoffproblemer

Eie en eldre bil er et smart valg i en dårlig økonomi, så lenge du ikke bruker mer i reparasjoner enn en betaling vil koste deg. 1997 Dodge varebiler gi et middel for å transportere din familie i en romslig bil som har drivstoff vurdering av opp til 20 miles per gallon. Van er underlagt to regjeringen minnes i USA og motor koder vil hjelpe deg å diagnostisere eventuelle drivstoffsystemproblemer.

Defekte drivstoffiltre

Visse Carquest, Napa og Wix drivstoffiltre kan svikte og føre til drivstoffslanger å lekke i 1997 Dodge Caravan og Grand Caravan. Ifølge National Highway Transportation Safety Administration, eller NHTSA, "En mulig brann kan oppstå i nærvær av en tennkilde." Datoen på rapporten for disse filtrene var 2 oktober 2003, og produsenten varslet sine kunder om tilbakekallingen. I tilfelle at et filter savnet blir slått inn, kan kundene varsle Wix på 704-864-6711, per september 2010.

Nedverdigende O-ring pakninger

1997 Dodge varebiler med 3.3- og 3.8-liters motorer har gummi O-ringer som bryter ned etter eksponering for drivstoff. Dette vil føre til en lekkasje fra bensininnsprøytning rail. I henhold til NHTSA, "Fuel lekkasje i nærvær av en tenningskilde kan resultere i en brann." Eiere som mistenker at deres kjøretøy har de defekte o-ringer bør kontakte en Dodge forhandleren for å planlegge en inspeksjon. Forhandleren vil erstatte O-ringene uten kostnad hvis O-ringene er defekt.

motor~~POS=TRUNC

Du kan hente motorproblemer kode ved å vri nøkkelen til "ON" og "OFF" tre ganger i rask rekkefølge og deretter telle antall ganger "check engine" lys blinker. Koder som indikerer drivstoff problemer inkluderer Kode 21 for oksygen sensor, Code 27 for drivstoff injektor, Code 42 for drivstoffpumpen relé kontroll og koder 51 og 52 for drivstoffsystemet luft blanding. Har bilen inspisert av en kvalifisert mekaniker hvis motoren tennes.