1997 Dodge Dakota Dash Removal

Når du legger komponenter til din Dodge Dakota, for eksempel en ny stereo eller ledninger, kan dash må fjernes. Du kan også være lurt å erstatte en sprukket eller sol-falmet dash med en ny en, for å foreta reparasjoner eller oppdatere din bil. For å gjøre dette må du først finne en erstatning dash for Dakota, på en lokal auto restverdi verftet.

Bruksanvisning

1 Flytt bilen inn i en garasje eller annet dekket området.

2 Finn og fjern de to skruene som er plassert på toppen av instrumentpanelet ved hjelp av Phillips skrutrekker.

3 Lirk av rammen rundt kanten av instrumentpanelet med flat skrutrekker. Ringen strekker seg til dashbordet med A / C-kontroller og radio.

4 Trekk dekselet for å løse plastklemmene og skille den fra dashbordet. Koble alle elektriske kontakter, hvis noen er bak dekselet.

5 Fjern skruene som brukes til å feste knehøyde med flat skrutrekker. Lirk på styrke for å løsne klips.

6 Åpne hanskerommet på passasjersiden av førerhuset. Ta ut innholdet og finne plasseringen av skruene som brukes til å sikre hanskerommet. Fjern skruene med Phillips skrutrekker.

7 Trekk hanskerommet ut av dashbordet og koble de elektriske kontaktene.

8 Finn endedeksel for dashbordet på passasjersiden av førerhuset. Lirk slutten dekselet med flat skrutrekker for å avdekke en skrue. Fjern denne skruen og ytterligere åtte skruene som er plassert på toppen og nederste kanten av dashbordet.

9 Trekk langt løp og utover, for å ta den av.

Hint

  • Hvis du trekker for hardt på rammen, kan du bryte plastklemmene.