1997 Dodge Dakota 4WD Spesifikasjoner

1997 Dodge Dakota 4WD Spesifikasjoner


1997 4WD Dakota ble tilbudt av Dodge som en mellomstor lastebil kjøpere som ikke trenger de full størrelse mulighetene i større Dodge Ram. Dodge Dakota har en firehjulstrekk system som i stor grad forbedrer håndtering og tauing evne i en rekke underlag. I motsetning til en all-wheel drive system, kan du bytte mellom tohjulsdrift og firehjulsdrift i Dodge Dakota.

dimensjoner

1997 Dodge Dakota har en samlet lengde på ca. 214,8 inches uten bakre støtfanger. Den akselavstand på kjøretøyet --- målingen mellom for- og bakaksel --- er omtrent 131-inches. Lastebilens bredde, med unntak av speil, er 71,5 inches dør til dør. Dakota totale høyde er 68,5 inches.

Motor

Dodge Dakota benytter en 3,9-liters V-6 motor for å levere kraft til alle fire hjul. The Dakota produserer ca 175 hestekrefter ved 4800 rpm på blyfri bensin. Dreiemoment for lastebilen er omtrent 225 fot-pounds ved 3200 rpm.

Overføring

1997 Dakota var tilgjengelig med bare en fem-trinns manuell girkasse fra fabrikken. Sendingen inneholdt en overdrive femte gir for å øke drivstoffeffektiviteten under landeveiskjøring. Clutchen av Dakota måler 10,4 inches tvers.

Suspensjon

The Dakota bruker en bladfjær bakhjulsopphenget for å absorbere støt på veien og en uavhengig torsion bar fjæring foran. Både for- og bakaksel ha en sluttutvekslingen på 3,55: 1. Lastebilen sitter på 15-tommers aluminiumsfelger foran og bak og utnytter en drevet rack og pinion styring.

bremser

1997 firehjulstrekk Dodge bruker en kombinasjon av disk og trommelbremser for å gi bremsekraft til lastebil. Fronten av lastebilen bruker 9-tommers makt skivebremser, mens baksiden av lastebilen bruker 11-tommers makt trommelbremser. Lastebilen har ikke en blokkeringsfrie bremser for å hjelpe sjåførene med brems lock-up.