1997 Buick Park Avenue Dynamo Installasjon

1997 Buick Park Avenue Dynamo Installasjon


1997 Buick Park Avenue bruker en elektrisk drevet generator for å lade opp batteriet og sende den energien som kommer fra batteriet til en strømkilde at bilen kan bruke. Denne komponenten er kalt en vekselstrømsgenerator. En dårlig dynamo vil føre til at batteriet ikke å lade, og de elektriske komponentene i Buick vil mislykkes i å fungere skikkelig. Skifte dynamoen vil bidra til å forbedre levetiden på batteriet og det elektriske systemet.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Skru batterikablene fra batteripolene med en pipenøkkel.

2 Lokaldynamoen på forsiden av motoren. Motoren er sidemontert slik at dynamoen skal peke mot passasjersiden fender på øvre venstre hjørne. Deretter finner strammer skivene under dynamoen.

3 Sett inn en bart socket i det firkantede hullet på strammer skivene. Løsne strammer skivene med pipenøkkel ved å skyve strammer ned for å løsne beltet. Fjern beltet fra dynamoen skivene.

4 Koble fra ledningene på toppen av generatoren ved å trekke av selen. De resterende kabling vil være knyttet til en stud. Skru av stud med en pipenøkkel og deretter trekke av ledningene.

5 Skru ut de tre boltene med en pipenøkkel som fester dynamoen til monteringsbraketten. Det er en bolt på toppen, en på bunnen og en på høyre side av generatoren. Trekk dynamoen ut av braketten.

6 Plasser den nye dynamoen i festebraketten. Begynn threading de tre boltene for hånd. Stram boltene med pipenøkkel når alle boltene er i gang.

7 Skyv boot-formet sele på den nye dynamoen. Det vil låses på plass med et klikk. Skru av mutteren på stud med pipenøkkel og sett de resterende ledningene lede på stud. Stram mutteren over ledninger med pipenøkkel.

8 Løsne strammer skivene ved å skyve det ned med den nakne pipenøkkel. Plasser beltet over dynamoen skivene slipp pipenøkkel. Den strammer vil automatisk stramme beltet.

9 Koble de positive og negative kablene på batteriet. Stram kablene med pipenøkkel.

10 Starte bilen for å teste den nye dynamoen. La bilen for å kjøre i fem til ti minutter. Slå bilen av og la den sitte i en time. Forsøk å starte bilen. Hvis bilen starter, da dynamoen fungerer som den skal. Lukk hetten når du er ferdig.

Hint

  • Spør bildeler forhandler hvis det er en kjerne kostnad for dynamoen. Kjernen kostnad vil bli refundert når den gamle dynamoen returneres til forhandleren.
  • Vær forsiktig når du arbeider rundt elektriske komponenter. isolere alltid ut batteriet før service på elektriske systemet.