1997 Buick frontruten vaskemaskin pumper Montasjeveiledning

1997 Buick frontruten vaskemaskin pumper Montasjeveiledning


Biler tilgjengelig for forbrukerne gjennom Buick i 1997 inkluderte Regal, Park Avenue, LeSabre, Century, Rivieraen og Skylark. Installere en frontruten vaskemaskin pumpe er en tilsvarende prosess i hver av disse modellene. Vindusspylepumpen er festet til skiven reservoaret. De Spylerpumpe krefter løsemiddel gjennom spyleranlegget og ut av dysene, sprøyting på frontruten, hvor de flytende hjelpemidler vindusviskerne i rengjøring av regn, sludd og annet rusk.

Bruksanvisning

1 Sjekk bilens brukerhåndboken for å finne ut på hvilken side av motorrommet frontruten vaskemaskin reservoaret ligger.

2 Knele ned ved forhjulet på siden av Buick at frontruten vaskemaskin reservoaret ligger i. Merk boltene som holder innerskjerm godt til den indre støtfangeren. Fjern disse boltene med pipenøkkel. Vær forsiktig med å bryte disse boltene, som korrosjon kan ha forlatt dem skjøre.

3 Trekk tilbake innerskjerm godt og legg den bak dekk, avslører hulrommet der frontruten vaskemaskin reservoaret og vaskemaskin pumpe bor.

4 Koble strømledningen å mate skiven pumpe, som er en svart sylinder festet til en stor hvit tank.

5 Koble leveringsslangen fra vaskemaskinen pumpe brystvorten.

6 Grab vaskemaskinen pumpe med begge hender og trekk den forbi vaskemaskin reservoar tappene som holder pumpen på plass.

7 Sammenligne den gamle vaskemaskinen pumpen til den nye pumpen, sjekke for eventuelle forskjeller i størrelse eller form.

8 Sett skulderen på ny pumpen inn i maljen på vindusspylebeholderen. Trykk ned og lytt etter et "klikk" lyd, noe som indikerer at pumpen har skjøvet utover kategoriene, og er godt festet.

9 Koble strømkabelen og leveringsslangen til det nye viskermotor. Brett ut innerskjerm godt og trykk det mot den indre støtfangeren. Skift ut boltene du fjernet tidligere.