1996 Toyota Tercel Ytelsestips

1996 Toyota Tercel er en entry-level bil og tilgjengelig som en to-dørs coupé og firedørs sedan. Slå alle modeller, i løpet av 1996 årsmodell, er en 1,5-liters firesylindret motor. Du kan holde en 1996 Toyota Tercel yter maksimalt ved å følge en rekke tips.

Fuel Economy Ytelsestips

Holde dekkene på en Toyota Tercel ordentlig oppblåst kan føre til en besparelse på gassen pumpen. Ifølge US Department of Energy (DOE), riktig lufttrykk forbedre gass kjørelengde 3,3 prosent. Under-oppblåst dekk kan redusere ytelsen til Tercel med 0,3 prosent for hver 1 psi, kollektivt. Ved hjelp av den anbefalte karakter av motorolje kan også forbedre drivstofføkonomien. DOE sier at retten karakteren av motorolje, kombinert med et merke som bærer API "Energy Spare" etikett, kan resultere i en 1-2 prosent forbedring i gass kjørelengde.

Motor og kjøreegenskaper tips

1996 Toyota Tercel firesylindret motor er vurdert på 93 hestekrefter og 100 fot-pounds av dreiemoment. Å la motoren å puste mer luft kan øke den generelle ytelsen til motoren. Oppgradering av inntak og eksosanlegg er ofte de første stegene. Andre endringer kan inkludere tvunget-induksjon, reboring og en motor swap. Etter en økning i motorytelse, bør du alltid vurdere bremsekraft. Oppgraderte bremseklosser og rotorer vil være i stand til å stoppe Tercel mer effektivt og raskt. Ny lavere ridning suspensjon kan også legge til en mer resultatorientert tur til Tercel.

Generelt Ytelsestips

Ved hjelp av en høyere grad av bensin gir mindre karbon bak i motoren og forbedre gass kjørelengde. Unngå rask akselerasjon og hard oppbremsing resulterer i mindre stress på kjøretøyet. Oljeskift på de riktige intervaller forlenger levetiden og ytelsen til Tercel motor, og følge den foreslåtte service og vedlikeholds funnet i brukerhåndboken for din type kjøring, bidrar til å sikre forsvarlig drift.