1996 Toyota Corolla Spørsmål og svar

1996 Toyota Corolla Spørsmål og svar


Toyota Corolla var en av de mest populære økonomi biler bygget i 1996; og etter å ha eksistert siden 1966, er fortsatt populære i dag. Det er i stor grad på grunn av sin peppy motor, utmerket drivstofføkonomi og stilig, heller un-økonomi-bil-lignende utseende. Også en del av sin glød er sin ekstremt høy pålitelighet rating, som hele Toyota merkevaren er generelt høyt ansett.

Hva slags olje skal jeg bruke på min 1996 Corolla?

Med et kjøretøy av denne alderen, er det anbefalt å bruke olje spesielt formulert for eldre biler. Merket vanligvis ikke spiller noen rolle, men spesialitet olje generelt vil ha en beskrivelse som forteller deg at det er egnet for "eldre" motorer. Toyota anbefaler olje med en vekt på 5W30 for Corolla motor.

Når bør jeg skifte registerremmen?

Registerreim i 1996 Corolla bør skiftes hver 60.000 miles, som anbefalt av Toyota. 1996 Corolla ble bygget med et interferens motor, noe som betyr at hvis reguleringsbeltet bryter hele motoren vil sannsynligvis ha for å bli erstattet. Endre registerremmen hver 60.000 miles er den beste måten å unngå dette.

Hva vedlikehold skal jeg gjøre for å holde den i gang sitt beste?

Eldre biler har en tendens til å kreve litt mer vedlikehold; selv de med høy pålitelighet karakterer som Corolla. Det anbefales at du endrer din olje hver 3000 til 3500 miles, og kontroller oljenivået hver par uker. Som bærere alder, har de en tendens til å produsere mer olje brennes bort. Automatgir væske skal inspiseres og vedlikeholdes hver 30.000 miles. Bremsevæsken skal skiftes rundt hver 60.000 miles.

Hvor mange miles kan jeg få ut av min Corolla?

Dette vil avhenge av hvordan du vedlikeholde bilen, hvordan du kjører den, og dessverre litt heldig. Mange Corollas er på veien i dag med godt over 200.000 miles.

Hvordan kan jeg få mer hestekrefter fra min Corolla?

1996 Corolla kom standard med en 1,6 liters firesylindret motor som produserer 105 hestekrefter. Strøm gevinster kan oppnås ved turbolading eller supercharging kjøretøyet. Men mindre endringer som for eksempel en ytelse eksos kan legge minimalt med strøm.

Hva er min 1996 Corolla verdt?

Per juli 2009, har en 1996 Toyota Corolla over gjennomsnittet restverdi, med en NADA retail verdi på rundt $ 3500, i god stand. (Dette er bare en gjennomsnittlig og varierer basert på nøyaktig bil.)