1996 Toyota Camry Høyre foran passasjer Utenfor Dørhåndtak Removal

Trekke på passasjer utenfor døren håndtaket på 1996 Toyota Camry og har ingenting skjer kan være frustrerende. Du ønsker ikke folk klatre over konsollen for å komme til passasjersetet. Bortsett fra å få fotspor og skitt på konsollen, er det alltid en sjanse for å skade noe. Heldigvis kan du unngå skader og spare penger ved å erstatte dørhåndtaket selv. Du kan få håndtaket fra en Toyota-forhandler, men de er også tilgjengelige ettermarkedet. Sjekk pris og tilgjengelighet på en lokal deler butikken.

Bruksanvisning

fjerning

1 Lukke vinduet. Fjern den trekantede formede trim panel ved siden av vinduet ved å lirke ut på den med fingrene eller en flat skrutrekker. Fjern innsiden dørhåndtaket dekselet ved å lirke den ut, bakenden først. Lirk skruen dekker av skruene med en liten flat skrutrekker dør panel. Fjern de fem skruene. To er på kanten mot hengslene, en er på toppen av armlenet, en er på bunnen av armlenet, og en er rett innenfor inngangs av kartet holderen.

2 Fjern de to pinner i bakenden av dørpanelet ved å trykke inn på midten av pinnene med en liten skrutrekker og lirke dem ut med en flat skrutrekker. Starter på ryggen og jobbe fremover, skyv fingrene under den nederste kanten av dørpanelet og dra ut å sprette ut panelet beholde nålene. Løft panelet opp og bort fra døren langt nok til å koble ledningsnettet fra kontrollpanelet. Hvis du har en sveiv vinduet, før du tar av dørpanelet, skyver en fille bak vinduet sveiv og jobbe den frem og tilbake for å fjerne holdeklemmen.

3 Vipp av plastbeskyttelsen akkurat nok til å eksponere adgangs hull i døren. Nå gjennom den store tilgang hullet og fjerne klippet fra dørhåndtaket stang ved å skyve den av stangen med fingeren. Skyv stangen ut av dørhåndtaket. Fjern de to 10 mm boltene som fester håndtaket til døren. Fra utsiden av døren, dra i spaken ned og ut nok til å fjerne dørlåsen stang klipp. Fjern stangen og håndtaket vil være fri for døren.

4 Fjerne den 10-mm bolten til låsesylinderen til den gamle håndtaket. Overfør låsesylinderen til utskifting håndtaket og fest den med bolten.

Installasjon

5 Skyv låsestangen i låsesylinderenheten og låse stiften over stangen. Monter dørhåndtaket på plass i døren. Fest den med de to boltene 10 mm. Skyv håndtaket stang inn i håndtaket og lås den på plass med klips.

6 Dekk til utsatte tilgang hull med plastskjermen. Koble ledningsnettet til sentralen. Skyv toppen av dørpanelet over ryggen på toppen av døren. Line opp låsepinnene nederst på døren. Skyv pinnene på plass. Sett de to pinnene på baksiden slutten av døren.

7 Installer de fem skruene i dørpanelet og stram dem. Trykk skruen dekker på plass i løpet av de panelfesteskruer. Smekk inne dørhåndtaket rammen på plass. Linje opp klippene på baksiden av trekantet trim panel med maljene ved siden av vinduet og presse til de klikker på plass.