1996 Plymouth Neon Dynamo Installasjon

Hvis du kjører nedover veien, og alle plutselig du mister kraft til elektriske komponenter som lys, sjansene er dynamo har dødd på deg. Det kan gjøre dette i perioder, eller det kan bare slutte å fungere helt. I alle fall, må du installere en ny dynamo så snart du innser at du har problemer med den nåværende. Du kan enkelt utføre reparasjoner på egen hånd, og det skal ta mindre enn en time å fullføre.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batteripolen med en skiftenøkkel til å løsne mutteren på terminalen.

2 Løsne justeringsmutteren på dynamoen med en socket og skralle, men ikke ta den av. Vrir om nøkkelen, men ikke start på bilen. Drei rattet så langt mulig til høyre og deretter slå nøkkelen av. Plasser bremseklosser bak bakhjulene på bilen. Hev bilen opp med bil jack og plassere en jack stå under den nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av bilen.

3 Krype under bilen og fjern den nedre sprutdeksel ved hjelp av en socket og skralle. Nå opp til dynamoen og koble ledningsnettet. Koble de andre ledningene på dynamoen ved hjelp av en skiftenøkkel til å fjerne nøtter.

4 Løsne den nederste bolten på dynamoen, men ikke ta den av. Når du har den løs, fjerne generatorrem fra motoren. Løsne dreiebrakett bolter med en socket og skralle. Nå opp og fjerne justeringsbolten mens du holder på dynamoen. Senk dynamoen ned og ut gjennom hjulbrønn.

5 Skyv hylsen inn i monterings øret av ny dynamo, slik at det er flush og du har riktig klaring til å installere den. Sett dynamoen i riktig posisjon. Nå opp og løst installere justeringsmutteren. Sett pivot braketten på plass og stram boltene med socket og skralle. Løst installere bunnbolten og sette generatorrem igjen.

6 Skyv dynamo til siden for å trekke beltet stramt og stram bunnen bolten. Koble ledningsnettet i og koble de andre ledningene. Stram mutterne med en skiftenøkkel.

7 Sett den nedre sprutdeksel og fjern jekkfoten fra under bilen. Senk bilen tilbake til bakken og stram justeringsmutteren med socket og skralle. Koble den negative batteripolen og trekk til mutteren med skiftenøkkelen.

Hint

  • Iført vernebriller ved arbeid under bilen vil hindre øyeskader.
  • Trekk alltid ut batteriet terminal eller du setter deg selv i fare for elektrisk støt.