1996 Plymouth 3.3 Grand Voyager Fuel Pump feilsøking

1996 Plymouth Grand Voyager kom standard med en elektrisk drivstoffpumpe, som ligger inne i bensintanken. Toppen av pumpen sitter utenfor gasstanken og forbinder van drivstoffledninger til gasstanken. Pumpen trekker drivstoff fra bensintanken og sender det gjennom drivstoffslanger til motoren. Fordi bensinpumpen ikke er lett tilgjengelig, er det viktig å riktig feilsøke pumpen for å avgjøre om det må skiftes ut, eller hvis en annen komponent i drivstoffsystemet har sviktet i stedet.

Bruksanvisning

1 Lytt til hvorvidt pumpen begynner å jobbe før du starter bilen. Drivstoffpumpen begynner å trekke brennstoff fra bensintanken så snart tenningen er slått ett hakk mot høyre. Hvis du ikke kan høre pumpen engasjerende når nøkkelen vris, det har sviktet og må skiftes. Du bør lytte til pumpen i rolige omgivelser eller har en annen person stå utenfor van og prøve å lytte til den.

2 Undersøke om drivstofftrykket er lavt. The Grand Voyager har en Schrader ventil, som ser ut som luftventilen på van dekkene. Denne ventilen kan koble til en bensintrykkmåler for å bestemme den gjeldende drivstofftrykket av van. 1996 Plymouth Grand Voyager bør ha 49 pounds per kvadrattomme av trykk i drivstoffsystemet.

3 Finn ut om drivstofftrykkregulatoren i Grand Voyager virker riktig. Dersom drivstofftrykket er lavt, kan regulatoren være å klandre i stedet for bensinpumpen. Brenselet trykkregulatoren ligger i nærheten av Schrader ventil, på toppen av motoren. Den har en svart gummi linje som går ut over det som man skulle forsiktig klemme med en tang samtidig som brennstofftrykkmåleren er koplet til Schrader-ventil. Dersom brennstofftrykket øker på måleren mens linjen er presset, bør regulatoren fjernes og erstattes i stedet for bensinpumpen.

4 Lær og se etter tegn på at bensinpumpen må skiftes. The Grand Voyager vil ha en vanskelig tid å motta drivstoff til motoren når pumpen ikke fungerer. Følgelig, når van ikke starter eller stopper når gasspedalen trykkes ned, bør du vurdere om drivstoffpumpen har sviktet.