1996 Nissan Sentra Dynamo fjerning og installasjon

1996 Nissan Sentra Dynamo fjerning og installasjon


Dynamoen, montert på motoren, gir elektrisk strøm til alle elektriske apparater på 1996 Nissan Sentra. Strøm for dynamoen kommer fra motoren drivebelt. Den drivebelt og elektrisk strøm på dynamoen kan forårsake skade slik undersøkelse av dynamoen ikke bør forsøkes med motoren i gang. Nissan bruker flere modeller av dynamo på Sentras så du må fjerne dynamoen og ta det til en leverandør deler for å sikre at erstatning er en nøyaktig kopi.

Bruksanvisning

1 Ta ut batteriet kabelen fra den negative polen med tang. Koble de to ledningene fra generatoren ved hjelp av en skiftenøkkel.

2 Løsne de to dreiejusteringsboltene plassert nederst på dynamoen med en skiftenøkkel. Pivot dynamoen å løsne drivebelt og fjern drivebelt fra dynamoen skivene. Fjern dreieboltene helt og løft dynamoen ut av motorrommet.

3 Installer den nye dynamoen ved å reversere fjerning prosedyrer. La dreie bolter løs før du er klar til å gjøre det drivebelt justering.

4 Bruk en hånd til å flytte dynamoen til drivebelt har spenning på den, og stram en av dreie bolter med en skiftenøkkel. Trykk tommelen mot drivebelt. Den drivebelt skal avlede fra 01.04 til 01.02 tommer. Juster dynamoen stilling inntil korrekt avbøyning er oppnådd. Stram begge svingboltene.

5 Koble batterikabelen til den negative polen. Start motoren og kontroller dynamo varsellampen forblir av. Hvis den kommer på, se å se at dynamoen er å snu og drivebelt ikke sklir. Stram drivebelt spenning om nødvendig. Ellers, koble den negative batterikabelen og sjekke ledningsforbindelser til generatoren for å sikre god elektrisk kontakt eksisterer.

Hint

  • Sørg for at dynamoen er problemet før du setter det ved å sjekke batterispenningen med motoren av og igjen med motoren i gang. Hvis spenningen, målt med et voltmeter, er ikke høyere med motoren i gang, er problemet mest sannsynlig din dynamo.
  • Ikke la klær, verktøy, hår eller andre gjenstander komme nær drivebelt når motoren er i gang.