1996 GMC Yukon Serpentine Belt Instruksjoner og Installasjon

1996 GMC Yukon Serpentine Belt Instruksjoner og Installasjon


I utgangspunktet startet i 1992 som en full-size konvertering av GMC Jimmy, er Yukon en full-size SUV som kommer med en rekke motortyper samt to- og firehjulstrekk. Hver type Yukon er drevet av en motor som benytter en serpentin belte for å slå på veivakselen, samt mekaniske deler i motoren, såsom AC eller servostyring pumpe. De nøyaktige komponentene på serpentin beltet banen avhenge av de eksakte type Yukon du har, men den samlede prosessen for å erstatte beltet er den samme i alle fabrikater og modeller av biler.

Bruksanvisning

1 Parker GMC Yukon på et flatt og jevnt underlag, for eksempel en garasje eller en innkjørsel hvor det ikke kan rulle. Sett på parkeringsbremsen for kjøretøyet, fjern nøkkelen fra tenningen for å unngå eventuelle utilsiktede motoren starter, og åpne panseret av SUV. Fjern den negative batteriledningen med en tang og sett den til side. Sjekk forsiden radiator ramme og finn serpentin belteføring diagram som viser nøyaktig ruting for din modell av GMC Yukon. Referer til diagram for den nøyaktige plasseringen av strammeren skivene for å løsne remmen, samt riktig rutingsbane for installasjon av nytt belte.

2 Finn den automatiske beltestrammeren skivene rett under dynamoen for GMC Yukon. Slot en passende størrelse hylse på enden av bolten som stikker fra strammer skivene og fest breaker bar skralle til kontakten. Slå den med urviseren for å avlaste spenningen på beltet og skyv beltet av skivene med flat skrutrekker. Slipp strammer sakte og fjern serpentin beltet fra andre trinser i systemet.

3 Reversere prosessen til å installere den nye serpentin beltet. Se i rutediagrammet for nøyaktig ruting på Yukon. Start med veivakselen skivene og jobbe deg oppover gjennom andre trinser, slik at ribbeina på beltet sporet på sporene trinser hvor det krever slotting. Lagre strammer skivene for sist, og gjenta prosessen med å frigjøre spenninger på strammer skivene å skyve beltet tilbake på plass. Fjern dine verktøy, erstatte den negative batteriledningen, lukk panseret av bilen og starte motoren.