1996 FXD Motor Mount Installasjon

Harley-Davidson utstyrt 1996-FXD - eller Dynaglide - med en hybrid, gummi og stive motor monteringssystem. Fronten og baksiden av motor tilfeller bolt direkte til rammen og overføring gjennom støpt på monterings sjefer, med toppen av motoren støttet av en gummi-polstret, utvidbart lenke motor mount. Vibrasjon og alder kan føre til at gummikomponenter i utvid linken å svekkes, effektivt løsne topp motor-til-frame-tilkobling, og krever en erstatning.

Bruksanvisning

fjerning

1 Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.

2 Fjern krom eikenøtt mutter fra midten av instrumentpanelet under speedometeret, ved hjelp av en skiftenøkkel. Løft instrumentpanelet av drivstofftanken og koble de elektriske kontaktene fra instrumentene. Sett instrumentpanelet til side.

3 Koble fra ventilasjonsslangen fra ventilasjonsrøret på høyre side av drivstofftanken.

4 Skjær høyre side crossover rør slangeklemme, ved hjelp av diagonale cutters. Trekk crossover slangen fra den høyre side av tanken samtidig installasjon av et kort stykke av drivstoffslangen plugget med en bolt på tverrforbindelsesrøret og styring av løse enden av crossover røret inn i en bensinkanne. Tapp drivstoff fra tanken.

5 Plasser drivstofftilførselen petcock i "Off" posisjon. Kutt drivstofftilførselen slangeklemme, ved hjelp av diagonale cutters. Trekk drivstoffslangen av petcock brystvorten og fange eventuelle gjenværende bensin med en butikk fille.

6 Fjern monterings foran og bak tank hardware, ved hjelp av en skralle, socket og skiftenøkkel. Hold monterings maskinvare og tilhørende gummifester gruppert som de kommer av sykkelen for å hjelpe til med montering. Ikke bland gummikomponenter. Løft tanken av sykkelen og sett det til side.

7 Fjern berikende krets knott fra topplokk monteringsbraketten, ved hjelp av skiftenøkler.

8 Fjern topplokket monteringsbraketten fra topplokk, ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern det øvre motorfestet utvides link fra rammen, ved hjelp av en skralle, socket og skiftenøkkel.

Installasjon

9 Installer og finger-trekk til øvre motorfestet utvides lenke til rammen.

10 Installer og finger-stramme topplokket monteringsbraketten til topplokk.

11 Juster den ekspanderbare kobling inntil koblingen bolthull er innrettet med sylinderhodemonteringsbrakett bolthullet. Stram utvid linken låsemutteren og gjøre visse boltehullene er fortsatt justert. Installer link-til-braketten bolten med fingrene.

12 Stram topplokk monteringsbraketten bolter til 28 til 35 fot-pounds og utvid linken festeboltene til 28 til 32 fot-pounds, ved hjelp av en fot-pund momentnøkkel, socket og skiftenøkkel

1. 3 Installer berikende knotten på topplokk braketten, ved hjelp av skiftenøkler.

14 Plasser drivstofftanken på sykkelen. Installer drivstofftank bolter og gummidetaljer. Trekk til drivstofftank boltene til 15 til 19 fot-pounds, ved hjelp av en fot-pund momentnøkkel, socket og skiftenøkkel.

15 Installer drivstoff crossover slange og en ny slangeklemme. Crimp slangeklemme, ved hjelp av slangen klemme tang.

16 Monter bensinslangen og en ny slangeklemme på drivstofftilførselen petcock. Crimp slangeklemme, ved hjelp av slangen klemme tang.

17 Monter ventilasjonsslangen på lufterøret.

18 Koble til instrumentpanelet elektriske kontakter. Installer instrumentpanelet. Installer instrumentpanelet eikenøtt mutter og trekk den godt, med en skiftenøkkel.

19 Installer negative batterikabelen på batteriet, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider på komponenter i drivstoffsystemet. Utfør prosedyren på et godt ventilert sted vekk fra åpen ild. Ikke røyk mens du arbeider på drivstoffsystemet.